Championship: Birmingham - Bolton

Julkaistu: 12.02.2019 10:37


Championship: Birmingham - Bolton
Championship | Birmingham - Bolton | 21:45
Birmingham on ollut yksi Championshipin valopilkuista, jos mietitään joukkueiden kehitystä edelliskauteen verrattuna. Viime kausi päättyi 19. sijaan ja kausi oli selvästi mollivoittoinen. Tällä kaudella kuitekin Birmingham taistelee jopa playoff-paikoista ja on sijalla 8. Kuusi parasta menee jatkopeleihin ja Valioliiga-karsintoihin. Birmingham on neljän pisteen päässä Bristolista, joka pitää hallussaan kuudetta ja viimeistä playoff-paikkaa.

Boltonin murheet ovat sen sijaan jatkunut tällä kaudella. Viime kaudella he säilyivät juuri ja juuri sarjassa sijoittuen 21. sijalle. Tällä kaudella Bolton ei kuitenkaan ole pystynyt kehittymään, vaan edessä on todennäköisesti putoaminen. Toiseksi viimeisenä tällä hetkellä oleva Bolton on tehnyt vähiten maaleja koko sarjassa ja ongelmia on niin kentällä kuin kentän ulkopuolella. Bolton sen lisäksi, että ei pysty itse tekemään juurikaan maaleja, on päästänyt kolmanneksi eniten maaleja omaan päähän.

Joukkueiden osakkeet siis näyttävät hyvinkin eri suuntiin tällä kaudella ja tällä hetkellä. Birminghamilla oli vaikeampi jakso tammikuussa, kun he kohtasivat kärkijoukkueita kuten Norwichin ja Middlesbroughin. Muuten Birmingham on ollut pirteä ja voittanut kaksi viimeistä otteluaan hyvällä pelillä. Kuusi maalia kahteen viimeiseen otteluun viestittää myös, että kärkipelaajat ovat hyvässä vireessä ja pelihuumoria löytyy.

Che Adams on ollut yksi Championshipin kuumimpia pelaajia viime aikoina ja tehnyt näistä kuudesta viime maalista neljä. Viime ottelussa QPR:ää vastaan tuli hattutemppu ja nousu maalipörssin neljännelle sijalle. Hänellä on varmasti hyvä mahdollisuus rankaista heikkoa Boltonia myös tänään. Rizk tarjoaa Adamsin maalille tänään selkeästi markkinoiden korkeinta kerrointa 2,20.


Uskomme, että Birmingham kotona on Boltonille liian kova pala purtavaksi. Birmingham on nousussa ja taistelee toden teolla playoff-paikasta. Heidän tulee tämän tavoitteen täyttymiseksi saada täydet pisteet näistä otteluista, missä he ovat todella suuria suosikkeja.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Birmingham -1,5 @2.55

888sport - Lue arvostelu

2.55

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.55

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.55

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.55

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
18bet - Lue arvostelu

2.51

Nappaa 100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.45

Helmikuun ajan paranneltu 150%/100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Yobetit - Lue arvostelu

2.43

Yobetit - Hyödynnä 150€ bonus tai 10€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

2.40

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan