Championship: Birmingham - Millwall

Julkaistu: 13.03.2019 15:14


Championship: Birmingham - Millwall
Championship | Birmingham - Millwall | 21:45
Nordicbet Nordicbet
Birminghamin viime ottelussa brittiläinen äly näytti jälleen parasta osaamistaan. Aston Villa -ottelun alkupuolella Paul Mitchell -niminen neropatti ryntäsi kentälle ja pamautti nyrkillä Villan tähtipelaajaa Jack Grealishia päähän. Nyt sitten Mitchell sai elinikäisen porttikiellon suosikkijoukkueensa Birminghamin kentälle, joutui putkaan odottamaan tuomiota, ja tietenkin Villa -fanit ovat uhanneet Mitchellin henkeä sekä uhanneet polttaa tämän omistaman pubin. Ja vielä myöhemmin Grealish teki ottelun ainoan maalin.

Birmingham on kentällä mitäänsanomaton joukkue. Se on Champioshipin sarjataulukossa tasan keskivälissä sijalla 12. Birminghamilla on alla kahden tappion putki, ennen Villa -häviötä se hävisi vieraissa Hullille 0-2.
Sen tämän illan vastus Millwall on vielä surkeampi joukkue. Neljän tappion putkesta ponnistava Millwall on juuri putoamisrajan päällä, matkaa rajan alla olevaan Rotherhamiin on yksi piste. Jos oikein sattuu niin ulkoministeri Timo Soinin kevät tulee olemaan ikimuistoinen. Hänen hätäratkaisuna luomansa puolue Siniset saattaa vaikka pudota eduskunnasta kokonaan, ja vielä Soinin suosikkijoukkue Millwall saattaa pudota sarjaa alemmas. Sitten voisi Soini siteerata toista suomalaista politiikan jättiläistä Paavo Väyrystä kysyen, että ”voiko vitutukseen kuolla?”

Birminghamin voittokertoimet ovat nousussa, eikä nouseviin kertoimiin oikein tohdi kajota. Markkinoilla saattaa olla tietoa, joka ei ole ehtinyt Pohjolaan saakka. Yli 2.5 maalia saa kertoimeksi reilut 2.30, ja sitä voi pienellä pelata. Millwallin viidestä viime vierasmatsista on mennyt vähintään kolmeen maaliin kaksi viimeistä. Birminghamin viidestä viime kotiottelusta yli 2.5 maalia on mennyt kaksi.

Pelivalintamme:

yli 2.5 maalia @2.31

Jetbull - Lue arvostelu

2.31

Hyödynnä 75€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.30

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.30

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.30

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.25

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.25

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan