Championship: Blackburn - Brentford

Julkaistu: 24.08.2018 09:24


Championship: Blackburn - Brentford
Championship | Blackburn - Brentford | 17:00
Brentford pelasi viimeksi tasan 2-2 Aston Villan vieraaana ja pysyi vielä ilman tappioita. Brentfordilla on nyt tilillään kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä. Joukkue on pelannut kaksi ottelua kotonaan ja voittanut molemmat. Brentford oli aiemmin vihjeessämme mukana, missä avasimme hieman tätä joukkuetta. Joukkue on hyvin mielenkiintoinen siinä mielessä, että sen rakentamisessa on käytetty ns. "moneyball" ideaa. Brentford ei ole se suurin ja rikkain joukkue, mutta halu menestyä on seurajohdolla kova. Siksi he käyttävät hieman erilaista lähestymistapaa joukkueen rakentamisessa verrattuna moniin rahakkaimpiin seuroihin.

Kotijoukkue Blackburn pelasi heille hieman onnekkaastikin tasapelin viimeksi Readingiä vastaan. He olivat jo 0-2 tappiolla, mutta saivat kaksi rangaistuspotkua toisella puoliajalla, joista Charlie Mulgrew ei erehtynyt. Blackburn on myös mielenkiintoinen joukkue siinä mielessä, että he nousivat viime kauden päätteeksi League Onesta Championshipiin. Nousijajoukkueella on lähes aina haastavaa, mutta Blackburnin pitäisi olla kykenevä pelata itsensä keskikastiin.

Brentford on rakentanut joukkuettaan Benhamin omistuksessa fiksusti ja heiltä on lupa odottaa menestystä tulevaisuudessa. Brentfordilta voi tällä kaudella odottaa top 6 sijoitusta ja ainakin pääsyä Valioliigan karsintaan. Molemmat joukkueet pelasivat muutama päivä sitten ja Brentford pelaa toisen vierasottelunsa peräjälkeen. Blackburnissa on kohtuu hyvä sää tänään, mutta lämpötila Englannissa alkaa laskemaan jo alkuillasta hieman päälle 10 asteen, joka yhdistettynä saarella olevaan ilmankosteuteen voi tuntua jo melko viileältä.

Blackburn ei ole ollut maaliruisku ja Brentford pystyy puolustamaan kohtuullisen hyvin. Brentford joutuu myöskin olemaan seuraavat kolme matsiaan ilman heidän parasta maalintekijään Neal Maupayta, joka sai kolmen pelin pelikiellon viime ottelun jälkeen. Näiden syiden lisäksi lähdemme hakemaan pelistä alle 2,5 maalin peliä.

Lunasta 30€ ilmaisvedot!


888sport on nyt myös Suomeksi! Tällä hetkellä kaikki uudet suomalaiset pelaajat saavat tervetuliaisbonuksena 30€ arvosta ilmaisvetoja.Voitot ovat täysin kierrätysvapaita ja minimikerroin on ainoastaan 1,50!
888sport: Lunasta 30€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

Alle 2,5 maalia @1.95

Mr Green - Lue arvostelu

1.95

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.95

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.95

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.87

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

1.86

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.83

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betser - Lue arvostelu

1.83

Betser bonus nyt 10€ ilmaisraha ilman kierrätystä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

1.83

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan