Championship: Blackburn - Peterborough

Championship | Blackburn - Peterborough | 21.45 | 24.11.2021 |
Kohde sulkeutuu: 24.11.2021 21:45
Nousukarsintoihin paikkaa havitteleva Blackburn saa vieraakseen sarjan häntäpäähän jumittuneen Peterboroughn. Me luotamme ottelussa isäntiin, Blackburn on formiltaan ja materiaaliltaan selvästi vieraita edellä ja uskomme sen näkyvän myös kentällä!Blackburn ajojahdissa!


Kotijoukkue Blackburn lähtee matsiin sarjan kahdeksannelta sijalta, piste-eroa nousukarsintapaikkaan ei kuitenkaan ole kuin vain kaksi pistettä. Tony Mowbrayn luotsaaman Blackburnin otteet ovat ailahdelleet kuluvalla kaudella valtavasti, pisteputkia on seurannut tappioputket. Tästä on päästävä eroon mikäli joukkuetta paikka nousukarsinnoissa kiinnostaa, tasaisuutta otteisiin on saatava.

Blackburnin formi matsiin tultaessa on oiva, joukkue on viidestä edellisestä Championship-matsistaan kerännyt itselleen kymmenen pistettä. Edellisellä kierroksella Blackburn saalisti itselleen tasuripisteen Bristol Cityn vieraana numeroin 1-1, joukkueen ainokaisesta matsissa vastasi Chileä edustava hyökkääjä Ben Brereton.Isännillä ei kokoonpanohuolia!


Blackburnin kokoonpanosta on matsiin tultaessa varmuudella sivussa vain yksi peluri, polvivammasta kärsivä keskikenttämies Bradley Dack on sivussa, eikä ole vielä tällä kaudella pelannut matsiakaan. Näiltäkin osin Mowbrayn miehistö pääsee loistavista asemista otteluun, josta ainoa tavoite isännillä lienee kolme pistettä.

Peterborough tarvitsee pisteitä!


Peterborough on matsiin tultaessa sarjassa kolmanneksi viimeisenä, takanaan vain umpisurkea Barnsley, sekä talouskurimuksessa oleva Derby. 18 matsia on tuottanut vieraille 15 pistettä ja piste-eroa putoamisviivan paremmalle puolelle on vain yksi piste. Darren Fergusonin luotsaaman joukkueen ainoa tavoite nousijajoukkueen on ollut säilyttää sarjapaikka, tämän tavoitteen täyttämiseksi on otteiden parannuttava ja pistepussin kasvettava tasaisemmin.

Vieraiden formi otteluun saavuttaessa on huono, viidestä viimeisimmästä sarjamatsistaan joukkue on voittanut vain yhden. Edelliseen neljään matsiin joukkue on tehnyt vain yhden maalin, joten hyökkäyspelaamiseen on saatava jotain tolkkua. Edellisellä kierroksella Peterborough kärsi vierastappion Stokelle numeroin 2-0, Peterboroughn piikkinä lihassa hääri Norwichistakin tutuksi tullut keskikenttämies Mario Vrancic tehoin 1+1.Myöskään vierailla ei suurempia poissaoloja!


Peterboroughn kokoonpanosta on varmuudella sivussa kolme peluria, merkittävin poissaolija on hyökkääjä Jack Marriott. Marriott on tällä kaudella esiintynyt kuudessa Championship-kamppailussa ja iskenyt niissä yhden maalin. Peterborough-luotsi Ferguson odottaa varmasti kiivaasti hyökkääjän kuntoutumista pelikuntoon, sillä nykyinen hyökkäyskalusto ei tunnu saavan maaleja aikaan edes vahingossa.


Me hyppäämme matsissa Blackburnin kelkkaan, joukkueen formi on selvästi vieraita parempi ja materiaaliltaankin isännät pesevät Peterboroughn selvästi. Nämä ovat Blackburnin kannalta niitä matseja joista pisteitä ei missään nimessä saa pudottaa mikäli paikka nousukarsinnoissa kiinnostaa, emmekä usko isäntien pistemenetykseen sortuvankaan. Blackburnin suorasta voitosta tarjoillaan 1.7:n pintaan olevaa kerrointa joka kelpaa meille, rohkeimmat voivat hakea isäntien voittoa jopa tasoituksen kera!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

1X2: Blackburn @1.72

Osuma
Coolbet - Lue arvostelu

1.72

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.7

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.7

Betsafe tarjoaa uuden 200% talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betway - Lue arvostelu

1.7

Lunasta Betway bonus: 150€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.7

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 120€ bonukset sekä 160 ilmaiskierrosta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys