FA Cup: Blackpool - Arsenal

Julkaistu: 04.01.2019 21:09


FA Cup: Blackpool - Arsenal
FA Cup | Blackpool - Arsenal | 19:30
Kotijoukkue Blackpool pelaa League Onessa, ja on juuri nyt kehnossa kunnossa. Se ei ole voittanut liigapeliä kohta kuukauteen. Joukkueen viime voitto on edelliseltä FA Cupin kierrokselta joulukuun puolivälistä. Tuolloin Blackpool voitti vaivoin alaliiga Nationalissa pelaavan tuikituntemattoman Solihull Moors -joukkueen kotikentällä vasta jatkoajan jälkeen.

FA Cupissa aina sillon tällöin surkea pikkuseura kukistaa suuren ja mahtavan Valioliiga-seuran. Pari kautta sitten neljän ylimmän sarjatason ulkopuolella pelaava Lincoln voitti Burnleyn tämän kotikentällä 1-0. Arsenalkin on saanut joskus tässä turnauksessa neniinsä pikkuseuralta, siitä tosin on jo aikaa. Vuonna 1992 silloisen nelosdivisioonan surkein joukkue Wrexham pudotti Arsenalin 2-1. Viime kaudella Championshipin Nottingham pudotti Arsenalin kolmannella kierroksella.

Vanha totuus kertoo, että FA Cupissa on voimassa hieman eri laki kuin muuten. Pienet kasvavat yht' äkkiä suuriksi ja kukistavat jättiläisiä.

Arsenal on aivan toisen tason joukkue Blackpooliin verrattuna. Manageri Unai Emery varmasti laittaa kentälle tuoreita jalkoja, mutta ei se muuta tilannetta mihinkään. Arsenalin on huimasti taitavampi joukkue.
Brittilehtien mukaan Mesut Özil saattaisi olla Blackpoolissa avauksessa. Eddie Nketiah ottanee kärkimiehen paikan, ja Alexandre Lacazette tullee laituriksi. Elneny ja Guendouzi pelannevat keskikentällä ja Koscielny topparina. Onhan se kova ryhmä tuokin.

Tämä ottelu lienee yksi Blackpoolin kauden kohokohtia, katsomo on täynnä ja pelaajilta tulee höyryä sieraimista. Ottelu ei missään nimessä ole Arsenalille helppo. Kertoimet ovat vetopaikoissa suurin piirtein 12.50 – 6.25 – 1.25, ja kaipa nämä ovat oikein. Vetomarkkina odottaa maaleja, ja tähän voi laittaa vastalauseen. Arsenal pelannee ilman kovimpia tykkejään, ja cup-hengen mukaan Blackpool pelaa parasta peliään. Alle 2.5 maalia selvästi yli 2.50 -tason kertoimilla on hyvä peli.

Aloita vedonlyönti ilman rekisteröintiä Nopeampi.comissa


Nopeampi.com tarjoaa vedonlyöntiä täysin ilman rekisteröintiä. Sen kuin siirryt sivustolle ja alat pelaamaan! Ei dokumenttien lähetystä, vaan kirjautuminen tapahtuu suoraan pankkitunnuksillasi. Pelaaminen on turvallista ja vaivatonta. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.


Pelivalintamme:

alle 2.5 maalia @2.55

Unibet - Lue arvostelu

2.55

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

2.55

Lunasta jopa 100€ ilmaisvetosi Expektille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.46

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.45

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.45

Nappaa 100€ vedonlyöntibonus Betssonille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.45

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.45

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan