CS:GO: ENCE - Heroic

BLAST Premier Spring Showdown | ENCE - Heroic | 17:30
Kohde sulkeutuu: 29.04.2022 17:30
BLAST Premier Spring Showdown -karsintanturnauksen ensimmäinen välieräpari on selvillä. Perjantaina 29. huhtikuuta kello 17:30 alkavassa ottelussa finaalipaikkaa tavoittelevat kansainvälisistä pelaajista koostuva suomalaisorganisaatio ENCE ja tanskalaisjoukkue Heroic. Ottelu pelataan paras kolmesta -periaatteella.ENCE on ollut keväällä kelpo vireessä, ja onkin kivunnut HLTV-rankingissa jo viidenneksi. Takana on maalis–huhtikussa pelattu erinomaisesti sujunut ESL Pro League, jossa joukkue sijoittui peräti toiseksi. Ennakkoarvioissa jatkopaikka kovasta lohkosta oli jo hyvä tavoite, mutta joukkue osoitti olevansa paljon kovemmassa vireessä. Finaalissa ENCE joutui taipumaan maailman tämän hetken ykkösjoukkueelle FaZelle, mutta huomionarvoista on, että joukkueiden lohkovaiheen kohtaamisesta ENCE selvisi voittajana. Aivan Showdownin alla ENCE on osallistunut PGL Majorin Euroopan RMR-peleihin, jossa saavutettu neljäs sija varmisti paikan majorin challengers-vaiheeseen. Joukkue voitti Spiritin, HEETin ja Anonymon, kun taas ainoa tappio tuli Astralikselle, joten tulos oli se mitä ENCEn tasoiselta joukkueelta olisikin odottanut. Showdown-avauksessa ENCE kohtasi Copenhagen Flamesin, ja ottelu päättyi suomalaisorganisaation 2–1-voittoon.

Tanskan ylpeys Heroic on rankingissa neljännellä sijalla. Tanskalaistiimi kohtasi Showdownin avauskierroksella NKT:n ja otti odotetusten mukaisesti mukavan 2–0-voiton. Omissa RMR-peleissään joukkue otti turnausvoiton lunastaen suoran paikan majoreille. Voitto irtosi forZesta, fnaticista ja NAVIsta. Pro Leaguessa kaikki oli sinällään kunnossa vielä lohkovaiheen päätteeksi, kun ainoa tappio oli tullut lohkon lopulta voittaneelle NAVIlle. Pudotuspelien avauskierroksella koettiin todellinen pettymys, kun Liquid otti 2–0-voiton. Osasyynä on varmastikin ottelun karttavalikoima, joka ei välttämättä ollut Heroicille optimaalisin. Maaliskuun puolivälin Pinnacle Winter Series olikin mukavampaa pelailua, kun kutsujoukkueena osallistunut Heroic nappasi turnausvoiton kolmella 2–0-voitolla Apeksia, ECSTATICia ja Copenhagen Flamesia vastaan.

Ratkaiseeko Nuke?


ENCEn ykkösbanni ja varma sellainen on Inferno. Mahdollisuutta minkäänlaiseen muuhun pelitykseen ei oikeastaan ole, koska Heroic on hyvä Inferno-joukkue. Heroicin käytännössä varma banni on Dust2. Suosikkikartta sen sijaan on kummallakin joukkueella sama: Nuke. Nukessa on todennäköisesti luvassa tiukka taistelu, joten on mielenkiintoista nähdä valitseeko kumpikaan sitä vai jätetäänkö se ehkä decider-kartaksi. Joukkueiden viime vuoden kohtaamisessa Nuke päättyi Heroicin niukkaan 16–14-voittoon. Kaksi muuta erittäin potentiaalista karttaa perjantaille ovat Mirage ja Overpass. Nekin ovat lähtökohtaisesti sangen tasaiset. Ancient sen sijaan olisi kartta, jossa ENCE on pelannut vastustajaansa selvästi enemmän selvästi paremmilla tuloksilla.

Vastakkain on kaksi maailmanluokan joukkuetta, joista Heroic toki on keikkunut pidempään rankingin kärkisijoilla. Hyvänä päivänä ENCE voi voittaa melkeinpä minkä joukkueen tahansa, mutta ainakin vielä toistaiseksi Heroic on varmempi menestyjä. Yksittäisen kartan mittakaavassa perjantain potentiaaliset kartat ovat sellaisia, joissa kummallakin on aito mahdollisuus voittaa. Yleensä Nukesta voi aavistella ENCEn voittoa, mutta Heroic on sen tason vastustaja, että kartta voi kääntyä kumpaan suuntaan tahansa. Kummallakin on ainakin yksi karttavoitto sen verran hyvin kiikarissa, että ottelun ratkaisun voi odottaa venyvän kolmanteen karttaan.

Pelivalintamme:

Yli 2,5 karttaa @2.1

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

2.1

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.1

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.1

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Vulkanbet - Lue arvostelu

1.98

Vulkanbet - eSportsin ammattilainen tarjoaa hyvät pelikohteet!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Sportaza - Lue arvostelu

1.9

Sportaza - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Aleksi