CS:GO: NIP - Bad News Eagles

BLAST Premier Spring Showdown | NIP - Bad News Eagles | 20:30
Kohde sulkeutuu: 28.04.2022 20:30
CS:GO:ssa on aika kamppailla paikasta BLAST Premier Spring Final -turnaukseen. Kahdeksan joukkueen välisen Euroopan Showdown-turnauksen voittaja on ainoa, jolle jatkopaikka on luvassa. Torstaina 28. huhtikuuta ensimmäisen pudotuspelikierroksen päättää ruotsalais-tanskalaisen NIP:n ja kosovolais-sveitsiläisen Bad News Eaglesin kohtaaminen, joka alkaa kello 20:30.NIP on HLTV-rankingissa seitsemännellä sijalla. Huhtikuun lopulta joukkueella on takana hyvin mennyt PGL Majorin Euroopaan RMR, jonka lopputulokseksi tuli kolmas sija. Voitto irtosi SINNERSista, Endpointista ja tämänkertaisesta vastustajasta Bad News Eaglesista, kun taas ainoa kauneusvirhe oli tappio Copenhagen Flamesille. Näin ollen major-paikka on varma. Maalis–huhtikuussa pelattu ESL Pro League sekin sujui mallikkaasti: NIP selvitti tiensä aina välieriin asti. Joukkue voitti lohkonsa koko liigan toiseksi parhaalla kierroserolla, ja matka katkesi vasta huipputurnauksen pelanneen ENCEn käsittelyssä. Aiemmin tänä vuonna IEM Katowicesta jäi tuliaisiksi A-ryhmän alakaavion finaalipaikka.

Bad News Eaglesin rankingsijoitus on 25. Kosovonkin joukkue osallistui RMR-peleihin ja saavutti hyvän seitsemännen sijan. Joukkue voitti ensin SINNERSin ja ASG:n, ja sitten vieläpä kairasi voiton Entropiqista. NIP ja G2 puolestaan olivat liian vahvoja. BNE pääsi tähän Showdowniin voittamalla itäeurooppalaisten joukkueiden välisen TWR Eastern European Masters -karsintaturnauksen. Välierässä joukkue päihitti jälleen SINNERSin ja finaalissa SKADEn lukemin 2–1.

NIP:n pitäisi hoitaa homma


Ottelu pelataan bo3-periaatteella. NIP:n yleisin ykkösbanni on Dust2, joten se suurella todennäköisyydellä jää pois torstai-illan ohjelmistosta. BNE useimmiten bannaa Overpassin ensimmäisenä, joka puolestaan olisi ollut NIP:n suosikkivalinta. Overpassin ohella NIP valitsee enimmäkseen Vertigoa, Ancientia ja Infernoa, joten jokin niistä mitä ilmeisimmin on joukkueen valinta tälläkin kertaa. BNE on pelannut Vertigoa viime aikoina vain pari kertaa, joten siellä Kosovon tiimi voisi olla erityisen haavoittuvainen NIP:n kaltaista huippujoukkuetta vastaan. BNE:n suosikki ykkösvalinnaksi on Mirage, jota NIP puolestaan itse harvemmin valitsee.

Ehdottomasti maailman kärkikymmenikköön kuuluva NIP on suursuosikki ottelun voittajaksi. BNE on silloin tällöin voittanut hyviä joukkueita ja osoittanut olevansa maailman kärjen tuntumassa, mutta matkaa NIP:n karkeloihin on vielä parin pykälän verran. Ennakkoon ei ole nähtävissä karttaa, jossa BNE:llä olisi huomattavan suuri mahdollisuus yllätykseen. Potentiaalisin yllätyksen paikka voisi olla Ancient, jossa joukkue nappasi mukavat 11 kierrosvoittoa NIP:ä vastaan. NIP on kuitenkin raa'asti kovempi joukkue, joten yllätysvoittoa tuskin torstaina nähdään, ja edes BNE:n karttavoittokin olisi kova temppu.

Pelivalintamme:

Lopputulos: 2–0 @1.9

Huti
STS Bet - Lue arvostelu

1.9

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.9

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.85

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.85

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.82

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Aleksi