MM-karsinnat: Bolivia - Argentiina

Julkaistu: 13.10.2020 12:16


MM-karsinnat: Bolivia - Argentiina
MM-karsinnat | Bolivia - Argentiina | 23:00
Comeon! Comeon!
Etelä-Amerikan MM-karsinnoissa pelataan toinen kierros. Argentiina oli avauksessa vaisu. Kotikentällä Ecuador meni nurin vain 1-0. Bolivia oli omassa avauksessaan tyystin tuuliajolla, se hävisi Brasilian vieraana 0-5.

Argentiina ei ollut heikkoa Ecuadoria vastaan kentällä edes mitenkään hallitseva. 1-0 -voitto aika hyvin kuvaa pelitilanteita. Argentiina sai kaksi kutia kohti Ecuadorin maalia, ja yliajalla De Paul laukoi kerran tolpan vierestä. Siinä kaikki, Argentiinan maali tuli ottelun alussa Messin rankkarista.
Bolivialla ei ollut Brasiliassa mitään jakoa, maalilukemat ovat aivan kohdallaan. Bolivia hävisi laukausetkin ottelussa 3-20.

Kolme vuotta sitten joukkueet kohtasivat myös MM-karsinnoissa Bolivian La Pazissa. Silloin Bolivia yllätti ja voitti 2-0. Messi ei ollut tuolloin mukana pelissä.

Bolivian ja Argentiinan kokoonpanot


Bolivian manageri Cesar Farias on nimennyt laajan ryhmän karsintamatseihin, eli surkean alun jälkeen vaihtoja on tulossa. Puolustukseen voisi olla tulossa uusia pelaajia, Bolivarin Jairo Quinteros sekä The Strongest -joukkueen Luis Demiquel voisivat pelata uransa ensimmäiset maaottelut.
Jotain kertoo Bolivian maajoukkueen tasosta se, että Bolivian liiga ei ole häävi, ja oikeastaan kaikki maajoukkueen pelaajat pelaavat Boliviassa. Keskikentän Cespedes pelaa Sveitsin liigaa Servettessä, mutta Brasiliaa vastaan hän aloitti penkillä.
Bolivialla ei pitäisi olla loukkaantumisia tai pelikieltoja.

Argentiinalla on vaihtoehtoja kärkeen, mutta ei niinkään puolustukseen. Päävalmentaja Scaloni tehnee jotain kokoonpanonsa kanssa, sen verran vaisu joukkue oli viime matsissa. Puolustukseen uusia nimiä voisivat olla Lensin Medina tai Granadan Perez.
Spursin Lo Celso sai viime matsissa lihasvamman eikä ole enää joukkueen matkassa. Dybalakaan ei ole mukana, hän ei ilmeisesti ole nyt aivan pelikunnossa.

Viime MM-karsintamatsi oli näille joukkueille ensimmäinen maaottelu sitten viime vuoden lopun. Ymmärrettävää, että homma oli ruosteessa, mutta sillä samalla varmaan mennään nytkin.


Bolivian La Paz on yli 3500 metrin korkeudessa, ja joskus tämä on ollut vierasjoukkueilla hankala pelipaikka. Esimerkiksi kolme vuotta sitten MM-karsinnoissa Brasilia jäi La Pazissa maalittomaan.
Argentiina on ruosteessa ja Bolivialla on kunnon kotietu johtuen Andeilla pelaamisesta. Argentiina voittokerroin on noin 1.50, eikä sitä voi pelata, vaikka vastus onkin kehno. Hankala nähdä, että selvästi keskeneräinen Argentiina tekisi tästä useamman maalin voittoa. Bolivia +1 asian handica saa kertoimeksi yli 1.90 ja siihen voi pikku panoksen laittaa. Bolivia on kotikentällä eri joukkue kuin vieraissa.

ComeOn: 10€ Vedonlyöntibonus ilman talletusta!


Vedonlyöntisivusto ComeOn tarjoaa kaikille uusille pelaajille 10€ bonuksen ilman talletusta. Nappaa markkinoiden helpoin bonus alta, tai lue lisää sivustosta ComeOn arvostelustamme.
Comeon: lunasta 10€ talletusvapaa vedonlyöntibonus! ››

Pelivalintamme:

Bolivia +1 asian handicap @1.93

Bet365 - Lue arvostelu

1.93

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Karamba - Lue arvostelu

1.88

Lunasta 100% bonus 100€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.88

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.88

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betway - Lue arvostelu

1.85

Lunasta Betway bonus: 150€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.83

Hyödynnä 100€ bonus uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.83

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.83

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan