MM-karsinta: Bolivia - Paraguay

MM-karsinta: Bolivia - Paraguay
MM-karsinta | Bolivia - Paraguay | 23.00 14.10.2021
Kohde sulkeutuu: 14.10.2021 23:00
Kuumia tunteita tarjoillaan torstai illassa, kun Etelä-Amerikan MM-karsinnat jatkuvat Bolivian ja Paraguayn välisellä taistelulla. Taistelu siitä nimenomaan onkin tulossa sanan varsinaisessa merkityksessä, sillä ison meren takana käytävät Etelä- ja Väli-Amerikan joukkueiden kohtaamiset usein muistuttavat enempi tai vähempi sotatannerta. Tämä todistettiin taas aamuyöllä El Salvadorin ja Meksikon välisessä ottelussa, jossa mellakkapoliisit tekivät kulmapotkutilanteessa kilvistään "sateenvarjon" pelaajalle. Muutoin olisi tullut tavaraa niskaan melko rajulla tahdilla. Tunnelmaa siispä tästäkään ottelusta tuskin tulee puuttumaan, se on taattu lämminveristen välisissä kohtaamisissa.
Bolivia palannut voittokantaan


Bolivia miehittää sarjataulukon toiseksi viimeistä sijaa yhdeksällä pisteellään, vain kaksi pistettä piskuista Venezuelaa edellä. Tämän illan vastustaja on karkumatkalla ainoastaan kolme pistettä, joten marginaalit ovat hyvinkin pienet. Perua vastaan bolivialaiset osoittivat jo merkkejä paremmasta voittaen ottelun niukasti 1-0. Samaiselle stadionille saapuu aiemmiss koitoksissa hieman niskan päällä ollut Paraguay, joka paperilla myöskin on hieman kovempi nippu. Etelä-Amerikassa näitä otteluita kuitenkaan harvoin käydään paperilla noppaa heittämällä, vaan näin pienien marginaalien pelissä usein tunteet vievät pelaajia ja ottelukohtaisen suunnitelman voi jättää pukukopin roskakoriin viimeistään puoliajalla.

Paraguay ei ole Bolivialle heppoinen vastus, vaikka kertoimet kotijoukkuetta pitävätkin suosikkina. Otteluun lähdetään hieman varovaisin askelin, jotta vihollista ei ainakaan päästetä liian helpolla pidemmälle karkumatkalle sarjataulukossa. Kotijoukkueen otteita katsomon puolelta seuraa hyökkääjä Henry Vaca saatuaan ulosajon Perua vastaan käydyssä matsissa. Ulosajosta ehti kulua alle kymmenen minuuttia, kun miehen sukunimikaima Ramiro Vaca junttasi pallon verkkoon ja vei Bolivian vajaamiehisenä voittoon. Voi ollakin, että vastuuta heltiääkin tänään hieman enempi.

Paraguaylla selkäsauna allaan


Chilelle kärsitty 2-0 tappio niskassaan stadionille saapuva Paraguay on ainoastaan neljän pisteen päässä taulukon kolmannelta sijalta ja tämä olisi mahdollista ainakin hetkellisesti kuroa kiinni, sillä Ecuadorilla ja Uruguaylla on pelinsä myöhemmin yöllä. Nuo joukkueet jakavat kolmannen sijan tasapisteissä keskenään. On siis hyvinkin todennäköistä, että myöskin Paraguay haluaa ottelulle rauhallisen alun ja vaania ratkaisun paikkoja illan edetessä.

Puolustaja Omar Alderete kokeili pariin otteeseen tuomarin hermojen sietokykyä ja ajettiin kahdella keltaisella pihalle Chileä vastaan, joten kentälle ei ole tänäänkään asiaa. Muutoin vierasjengikin pääsee haluamallaan kokoonpanolla koittamaan nousua sarjataulukossa.


Edellisen karsinta kohtaamisen maalit

Ottelun alusta on lupa odottaa tunnustelevaa pelaamista ja vastustajan silmiin tuijottamista. Toisella puoliajalla tullaan näkemään mitä ilmeisemmin enemmän maaleja, kun ratkaisua ja kolmea pistettä aletaan tosissaan jahtaamaan. Tästä maksettavat reilusti yli kahden kertoimet kelpaavat pelitositteelle vallan mainiosti.

Pelivalintamme:

Toisella puoliajalla enemmän maaleja @2.3

Mobilebet - Lue arvostelu

2.3

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.3

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.25

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.24

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.15

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 150€ bonus sekä lunasta 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.15

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rabona - Lue arvostelu

2.1

Uusi Rabona tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Campobet - Lue arvostelu

2.1

Campobet - Lunasta 100% vedonlyöntibonus 200€ asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Wazamba - Lue arvostelu

2.1

Wazamba - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mozzart - Lue arvostelu

2.05

Mozzart - Avaa pelitili ja lunasta 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan