MM-karsinta: Bolivia - Uruguay

MM-karsinta | Bolivia - Uruguay | 22.00 16.11.2021
Kohde sulkeutuu: 16.11.2021 22:00
Korkealle on kiivettävä päästäkseen huipulle. Tällä kertaa peräti 3600 metrin korkeuteen Estadio Hernando Siles stadionille Boliviaan, kun Uruguay saapuu metsästämään kolmea sarjapistettä Etelä-Amerikan MM-karsinnoissa. Vierailijat ovat taulukossa kuudennella sijalla tasapisteissä Kolumbian kanssa ja hiuksen hienosti kisapaikan ulkopuolella. Kotijoukkue Bolivia puolestaan miehittää sijaa yhdeksän neljä pistettä Uruguayta perässä. Uruguay tarvitseekin ottelusta kipeästi pisteitä, sillä olisi melkoinen floppi tämän tasoiselta joukkueelta jäädä kisojen ulkopuolelle.
Bolivian saldo on synkkä Uruguayta vastaan


Neljä edellistä kohtaamista maalierolla 4-12 Uruguaylle hävinnyt Bolivia on tiukan paikan edessä. Kertaalleen Copa American vuonna 1963 voittanut kotijoukkue lähtee tähän kohtaamiseen ruma tappio niskassaan hävittyään Perulle vieraissa peräti 0-3. Valmentaja Cesar Farias saakin raapia päätään koittaessaan kasata rivit kuntoon, sillä Uruguay on taatusti paljon Perua kovempi vastustaja, vaikkakin otteluun saadaan hyödyntää kotietu ja korkean ilmaston tuoma hyöty. Viiden miehen alakerralla pelaava Bolivia tuskin tulee esittämään kotiyleisölleen kovinkaan hyökkäyspainotteista jalkapalloa kivikovaa ja maalintekovoimaa pursuavaa La Celestea vastaan.

Kokoonpanon puolesta huolia ei ole, sillä joukkue on terveenä ainakin saatujen tietojen perusteella. Marcelo Moreno ja Juan Carlos Arce ovat Bolivian jalkapallohistorian eniten maaleja tehneet pelaajat maajoukkueen paita yllään. Kunnioitettavat 27 maalia on kirjattu Marcelolle ja 12 kappaletta on pussittanut Juan Carlos. Paljon tuleekin lepäämään näiden herrojen harteilla, sillä vähäiset laadukkaat paikat Uruguayta vastaan olisi parempi saada hyödynnettyä jatkopaikkaa ajatellen.Uruguay ei tyydy vähempään kuin kolmeen pisteeseen


Hieman siipirikkoisena vierailulle saapuvan Uruguayn muonavahvuudesta puuttuu tällä kertaa maansa suuri sankari Edinson Cavani. Manchester Unitedin tähti parantelee itseään luokkaantumisesta. Flamengon Giorgian De Arrascaeta ja Benfican hyökkääjä Darwin Nunez ovat myöskin sivussa kohtaamisesta. Hieman tahmeasti pelanneen joukkueen rosterista löytyy kuitenkin Boliviaan verrattuna paljon laadukkaampaa pelaajamateriaalia ja kolme edellistä otteluaan hävinneen Uruguayn vaikeimmat ottelut ovatkin nyt takanapäin. Tappiot kahdesti Argentiinaa ja kerran Brasiliaa vastaan eivät sinänsä ole yllätyksiä. Ei siis pidä antaa tappioputken antaa hämätä.

Luis Suarez häärii tälläkin kertaa hyökkäyksen kärjessä. 65 osumallaan mies on Uruguayn eniten maaleja mättänyt pelaaja ja varmasti aiheuttaa melkoista päänvaivaa Bolivian heikolle puolustukselle. 28 maalia päästänyt joukkue johtaakin tuota kyseenalaista tilastoa. Puolustukseen Oscar Tabarez laittanee luottoratsu Diego Godinin, joka myös toimii joukkueen itseoikeutettuna kapteenina. Atletico Madridin Jose Gimenez on todennäköisin vaihtoehto puolustukseen Diegon pariksi.Mitään läpihuutojuttua tästä ei välttämättä ole Uruguaylle tiedossa, mikäli Bolivia saa pelin jäädytettyä ja sitä kautta venytettyä ratkaisua ottelun loppupuoliskolle. Otetaan vedonlyöntikohteeksi vahvemman ja hyvän otteluhistorian isäntiä vastaan omaavan Uruguayn voitto pelitositteelle tasapeli varmistuksella.


Pelivalintamme:

Uruguay DNB @1.9

Huti
Coolbet - Lue arvostelu

1.9

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

1.86

Fansbet - lunasta 2x20€ ilmaisvedot vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.85

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 120€ bonukset sekä 160 ilmaiskierrosta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.83

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pete