MM-Karsinnat: Bolivia - Venezuela

Julkaistu: 02.06.2021 12:35

MM-Karsinnat: Bolivia - Venezuela
MM-Karsinnat | Bolivia - Venezuela | 23.00 | 3.6.2021
Etelä-Amerikan MM-karsinnoissa heikosti karsintaurakkansa avannut Bolivia saa vieraakseen Venezuelan. Venezuelan karsintaurakka on alkanut isäntiä paremmin ja uskommekin vieraiden olevan Bolivialle äärimmäisen vaikea vastustaja.Bolivian karsintaurakka alkanut heikosti!


Bolivia on avannut karsintansa äärimmäisen heikosti, sillä neljästä pelatusta karsintamatsista joukkue on kerännyt matkaansa vain yhden pisteen. Maaliero neljän ensimmäisen karsintamatsin jälkeen näyttää pakkasta lukemin 5-12, joten varsinkin puolustuspäässä Bolivialla on suuria ongelmia. Vaikkei Bolivia olekkaan lohkon ennakkosuosikkeja, tuskin sielläkään odotettiin näin karmaisevaa alkua karsintataipaleelle.

Edellisessä karsintamatsissa Bolivia sai pistetilinsä vihdoin auki, joukkue haki tasuripisteen 2-2 tuloksella Paraguayn vieraana. Joukkueen maaleista vastasivat sveitsiläistä Servetteä edustava hyökkääjä Boris Cespedes, sekä brasilialaista Cruzeiroa edustava hyökkääjä Marcelo Martins Moreno.

Kokoonpano koostuu lähinnä oman sarjan pelureista!


Muutamaa poikkeusta lukuunottamatta on Bolivian joukkue kasattu lähinnä oman maan sarjassa pelaavista pelureista. Euroopan kentillä pelaavista pelureista mielenkiintoisimmat nimet ovat Cespedes, sekä italialaisessa SPAL:issa pelaava hyökkääjälupaus Jaume Cuellar. Cuellar ei ole esiintynyt maajoukkueessa vielä kertaakaan, nähtäväksi jää saako hyökkääjälupaus vastuuta vielä näissä karsintamatseissa.Venezuelan karsintojen alku ollut myös vaikea!


Venezuela on matsiin lähdetteässä karsintalohkossaan kahdeksantena, pisteitä neljästä ensimmäisestä matsista on siunaantunut joukkueen reppuun vain kolme. Maaliero näissä neljässä matsissa on pakkasella lukemin 2-6, näistä lukemista jo on pääteltävissä missä Venezuelan suurimmat ongelmat ovat. Hyökkäyspelaamiseen on saatava ryhtiä mikäli paikka MM-kisoissa joukkuetta kiinnostaa.

Edellisessä karsintamatsissa Venezuela nappasi elintärkeän voiton, kun joukkue kaatoi kotikentällään Chilen numeroin 2-1. Venezuelan maaleista matsissa vastasivat Valioliigastakin tuttu hyökkääjäkolossi Salomon Rondon, sekä Chilen pääsarjassa palloileva keskikenttäpelaaja Luis Mago.

Venezuelan joukkueessa mukana huippupelureita!


Venezuelan kokoonpano on tasainen nippu, jossa on mukana muutama todellinen tähti. Suurimpia nimiä kokoonpanossa ovat Serie A-seura Torinoa edustava keskikenttämies Tomas Rincon, sekä espanjalaista Granadaa seuratasolla edustava nopea ja tekninen laitahyökkääjä Darwin Machis.
Me luotamme kamppailussa materiaaliltaan ja alkukarsintojen peruusteella paremmassa vireessä olevan Venezuelan tekemiseen. Edellisellä kierroksella tärkeän voiton itselleen kairannut Venezuela on jostain syystä arvioitu kamppailussa massiiviseksi altavastaajaksi ja me iskemme tähän. Kamppailussa leijuu vahva tasapelin uhka ilmassa, siksi pelikohteeksemme valikoituukin tuplamerkki X2, joka osuessaan palauttaa rahat lähes kaksinkertaisena takaisin!
Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Tuplamerkki: X2 @1.95

Betsson - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus ja nappaa 20€ ilmaisveto jalkapallon EM-kisoihin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.95

Betsafe tarjoaa uuden 200% talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.95

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.95

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.95

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.95

ComeOn - 150€ talletuksella 300€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä Scandibetin yksinoikeustarjous & Lunasta 150€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Karamba - Lue arvostelu

1.95

Lunasta 100% bonus 100€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.95

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.95

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin bonus, talleta 25 € ja saat 75€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys