Serie A: Bologna - Genoa

Julkaistu: 13.02.2020 12:33


Serie A: Bologna  - Genoa
Serie A | Bologna - Genoa | 19:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso kaikki Serie A ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Unibet näyttää kaikki Serie A-ottelut suorina lähetyksinä. Siirry katsomaan otteluita Unibetin sivustolle suoraan tästä.

Serie A:n lauantain kierroksella sijalla seitsemän europaikkoja kärkkyvä Bologna isännöi Stadio Renato Dall'Aralla sijalla 18 ja juuri putoamisviivan alapuolella olevaa Genoaa. Syyskuussa joukkueet päätyivät Stadio Luigi Ferrariksella 0-0 tasapeliin.Bolognalla tasaisen vahvaa tekemistä


Rossoblu on napannut voittoja kolme putkeen ja kaikkiaan pisteitä on irronnut neljästä perättäisestä ottelusta. Viime kierroksella se kaatoi vieraissa AS Roman maalein 2-3. Bolognan maaleista vastasivat kahdesti osunut Atalantasta lainalla oleva hyökkääjä Musa Barrow sekä Riccardo Orsolini. Orsolini kasvatti kauden maalisaldoaan seitsemään & Barrow on puolestaan Bolognaan saapumisen jälkeen iskenyt neljään otteluun kolme maalia. Hyökkääjän pelaaminen lauantain Genoa-ottelussa on vielä epävarmaa. Roma-voittoa edelsi täydet pistesaaliit Serie A:n hännänhuipuista Bresciasta (2-1) sekä SPAL:sta (1-3).

Rossoblun sarjasijoitus on sikäli rehellinen, että saalistetut pisteet ovat hvyin pitkälti linjassa kenttätapahtumiin nähden ja potentiaalia olisi ollut jopa hieman parempaankin pistesaldoon. Sarjan kärkijoukkueita vastaan Bolognalla on ollut vaikeampaa, mutta heikompien joukkueiden kanssa Sinisa Mihajlovicin miehistöllä ei ole ollut ongelmia.

Bolognan ottelut ovat olleet Serie A:n viidenneksi tapahtumarikkaimpa maalipaikkojen valossa. Maaliodottamia sen otteluissa on luotu koko kauden otannalla 3,13/ottelu.

Orsolinin & Barrown lisäksi Bolognalta on löytynyt hyökkäyspelaamiseen hyvää taustatukea. Mattia Bani on iskenyt puolustajan tontilta neljä täysosumaa, joista kolme on syntynyt kulmapotkutilanteista. Neljään maaliin on yltänyt Banin lisäksi hyökkääjä Nicola Sansone, joka näillä näkymin on Bolognan vahvuudesta sivussa lauantaina. Konkarihyökkääjä Rodrigo Palacio on heiluttanut vastustajien maaliverkkoja viidesti.

Sansonen lisäksi sivussa lienevät Mitchell Dijks, Ladislav Krejci, Gary Medel sekä Federico Santander.


Grifonen kausi on ollut viime kauden tapaan mollivoittoista ja tuolloin saalistetut kahdeksan voittoakin on kovan työn takana. Nyt sillä on tosin hieman valoa tunnelin päässä raavittuaan pisteitä kolmesta edellisestä ottelusta. Viime kierroksella se kaatoi kotonaan Cagliarin maalein 1-0 Goran Pandevin iskettyä ottelun ainokaisen. Pandev kasvatti kauden maalisaldonsa kuuteen maaliin. Cagliari-voittoa ennen Genoa saalisti pisteet Atalantan (2-2) sekä Fiorentinan (0-0) vieraana.

Genoan tapauksessa kaikesta huolimatta voi odottaa loppukautta pientä nousua, mikäli se saa kaiken potentiaalinsa ulosmitattua tulosten mukana. Sillä olisi ollut eväitä parempiin tuloksiin niin hyökkäys kuin puolustuspäässä, mutta onnettaret ovat olleet Davide Nicolen suojatteja vastaan.

Pandevin ohella Genoan tärkeimpiä palasia ovat olleet viisi maalia pilkulta viimeisttelyt Domenico Criscito sekä hyökkäyksien rakenteluissa vahvasti esillä oleva Paolo Ghiglione, joka on saalistanut viisi maaliin johtanutta syöttöä.

Vierailta puuttuu varmuudella kokoonpanosta tanskalainen Lukas Lerager.

Vierailla varaa parempaan


Bologna on vieraitaan kokonaisvaltaisesti laadukkaampi joukkue ja tullee pitämään ottelua kontrollissaan. Kotijoukkeen poissolot hieman tasoittavat puntteja eikä Genoaa kuitenkaan sovi sen kuitenkin tuloksia parempien peliesitysten takia turhan paljoa aliarvioida. Bolognan otteluiden kohtuu suurien maaliodottamien lisäksi Genoan vierasottelut ovat olleet melko tapahtumarikkaita, eikä tästä ottelusta ole lähtökohtaisesti tylsää kiikareiden tuijottelua tulossa. Yli 2,5 maalista tarjoillaan kertoimia, mitkä kelpaavat eittämättä peleihin.

Lunasta 50€ bonusta Fastbetillä


Vedonlyöntisivusto tarjoaa uusille pelaajille yhteensä 50€ bonusta vedonlyöntiin uusille pelaajille. Jokaisesta 100€ kierrätetystä määrästä vedonlyönnistä, saat 5€ käyttöösi heti mihin tahansa haluamaasi kohteeseen. Voit toistaa tämän useita kertoja! Lue lisää Fastbet arvostelustamme tai siirry sivustolle alta.
fastbet: lunasta 50€ bonusta vedonlyöntiin ››

Pelivalintamme:

Yli 2,5 maalia @1.8

Mr Green - Lue arvostelu

1.8

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.8

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.8

Hyödynnä 100€ bonus uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.8

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.8

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.8

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

1.79

Lunasta 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

1.78

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Guts - Lue arvostelu

1.78

Hyödynnä 50€ riskitön vetoLue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.77

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan