Serie A: Bologna - Cagliari

Julkaistu: 29.06.2020 15:19


Serie A: Bologna - Cagliari
Serie A | Bologna - Cagliari | 20:30
Eaglebet Eaglebet
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso kaikki Serie A ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Unibet näyttää kaikki Serie A-ottelut suorina lähetyksinä. Siirry katsomaan otteluita Unibetin sivustolle suoraan tästä.

Serie A:ssa peräkkäisillä sijoilla 11 & 10 olevat Bologna ja Cagliari kohtaavat toisensa keskiviikko-illassa Stadio Renato Dall'Aralla. Lokakuussa Cagliari kaatoi Bolognan Sardegna Arenalla 3-2. Tuolloin Bolognaa rokotti maalipörssin nelonen Joao Pedro kahdella osumalla.

Laadukas Bologna


Rossoblù pelasi sunnuntaina toisen tauon jälkeisen ottelunsa Sampdorian vieraana. Siniša Mihajlovićin miehistö pelasi väkevän vierasottelun pysyen lähes koko ottelun ajan kuskin paikalla. Maalinteon aloitti 72. peliminuutilla yhdeksännen ottelunsa Bolognan riveissä pelannut Musa Barrow, joka osui pilkulta. Tammikuussa Atalantasta siirtyneelle hyökkääjälle osuma oli kauden neljäs. Muutama minuutti myöhemmin Riccardo Orsolini pukkasi maalin edustalta lukemiksi 0-2. Maali oli Orsolinille kauden kahdeksas, jolla hän sivuaa viime kaudella syntynyttä yhden kauden maaliennätystään. Sampdoria iski vielä varsinaisen peliajan lopussa kavennuksen, mutta Bologna kesti ja pisteet matkasivat Bolognaan maalein 2-1. xG:t kirjattiin Bolognalle noin 2,35-1,00.Voittonsa myötä Bologna katkaisi neljän voitottoman ottelun putkensa. Ensimmäisessä tauon jälkeisessä ottelussaan se hävisi kotonaan Juventukselle 0-2. Bolognan pelaaminen isossa kuvassa on ainakin allekirjoittaneen vakuuttanut, vaikka sarjasijoitus onkin kympin huonommalla puolella. Joukkue onkin kärkikuusikon jälkeen luonut eniten maaliodottamaa, eikä puolustuspelikään rukkasia ansaitse.

Rossoblùn kokoonpanotilanne pysyy vahvana. Poissa on ainoastaan keskikentältä Andreas Skov Olsen.


Cagliari pelannut vahvasti


Cagliari pelasi lauantaina kolmannen ottelunsa tauon jälkeen. Sardega Arenalla vieraillut Torino kaatui maalein 4-2. Voitto oli Walter Zengan suojateille toinen perättäinen, kun viime viikon maanantaina kaatui vieraissa SPAL 0-1.

Torinoa vastaan verkko heiluttivat Nahitan Nandez, Giovanni Simeone, Radja Nainggolan sekä pilkulta osunut Joao Pedro. Simeonelle osuma oli kauden yhdeksäs. Joao Pedro on puolestaan latonut kauden mittaan 17 maalia. xG:t painuivat Cagliarin hyväksi noin 1,60-1,2.Cagliari on ollut pelipäällä tauon jälkeen. Se on kirjannut jokaiseen kolmeen otteluun maaliodottamaa enemmän kuin vastustajansa. Vaikka Veronaa vastaan ei pisteitä raavittukaan, voi Zenga olla tyytyväinen suojattiensa otteisiin.

Zenga on toimitsijakiellossa Bologna-ottelussa.

Kokoonpanon suhteen Cagliarilla on vielä paljon kysymysmerkkejä. Varmuudella ovat sivussa hyökkääjä Leonardo Pavoletti sekä puolustaja Paolo Farago. Sivussa lienevät myös keskikentältä Christian Oliva & Gaston Pereiro sekä puolustaja Fabio Pisacane.

Tasaiset lähtökohdat


Bologna ansaitsee lievän ennakkosuosikin aseman. Isossa kuvassa se on ollut astetta laadukkaampi porukka, mutta kuten Cagliari on monesti osoittanut tällä kaudella, osaa se tarvittaessa venyä, mikä antaa oman mausteensa vedonlyöntiin joukkueen kohdalla. Vieraat ovat muutenkin palanneet tauolta väkevästi ja myös Bologna antoi hyvän näytteen Sampdorian vieraana. Joukkueet ovat peräkkäisillä sijoilla, ja voitollaan jompikumpi säilyttää ainakin teoriassa mahdollisuudet Euro-paikoille. Molemmille tulee varmasti siunaanuntumaan maalipaikkoja, ja hyökkäyksestä löytyy kummastakin päästä laatua ja taitoa pistää palloa pussiin.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Molemmat joukkueet tekee maalin @1.73

Betfair - Lue arvostelu

1.73

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betway - Lue arvostelu

1.73

Lunasta Betway bonus: 100€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Schnellwetten - Lue arvostelu

1.7

Schnellwetten - uusi sivusto ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bwin - Lue arvostelu

1.7

Bwin - Vedonlyöntiä kovalla kokemuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.7

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

1.7

Lunasta 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.7

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
10Bet - Lue arvostelu

1.69

Hyödynnä 50€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.68

Hyödynnä 100€ bonus uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.68

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Niko