Championship: Bolton - Middlesbrough

Julkaistu: 08.04.2019 15:47


Championship: Bolton - Middlesbrough
Championship | Bolton - Middlesbrough | 22:00
NordicBet NordicBet
Championshipiä on jäljellä vain n. kuusi ottelua ja kilpailu valioliigan karsinnoista käy tiukkana. Middlesbrough on yksi joukkueista, jolla on mahdollisuus vielä kiivetä mukaan karsintoihin. Joukkue oli pitkään sarjan kärkikahinoissa erittäin hyvän puolustuksensa ansiosta, mutta viime aikoina vire on ollut kadoksissa ja peräkkäisiä tappioita on kerääntynyt jo useampia. Joukkueen otteluohjelma on kuitenkin suotuisa, kun kuudesta viimeisestä ottelusta kolme on sarjan häntäpään joukkueita vastaan.

Middlesbrough huonosta jaksostaan huolimatta, on päästänyt vähiten maaleja koko sarjassa. 40 ottelussa omissa on soinut 36 kertaa. Tämän ottelun vastustaja Bolton on yksi lähes varmoista putoajista tällä kaudella. Joukkue on toiseksi viimeisenä ja 7 sarjapistettä kolmanneksi viimeisenä olevaa Rotherhamia perässä. Bolton onnistunut täysin päinvastaisesti tällä kaudella kuin Middlesbrough. Kun Boro on päästänyt vähiten maaleja, on Bolton tehnyt vähiten maaleja. 40 ottelussa Bolton on onnistunut tekemään vain 29 maalia. Bolton on vielä kotikentälläänkin ollut surkea ja tehnyt vähemmän maaleja kotona kuin vieraissa.

Joukkueiden viime aikojen tulokset ovat kellistäneet kertoimia hurjasti tähän otteluun. Bolton on hieman piristynyt ja pystynyt tekemään maalin nyt kolmessa peräkkäisessä ottelussa. Joukkueiden todellinen pelivoima on kuitenkin täysin eri tasolla toisiinsa verrattuna ja uskomme, että vedonlyöjät ovat reagoineet liikaa viimeisimpiin tuloksiin. Middlesbroughlla on silti liigan yksi parhaista puolustuksista, vaikka viime otteluissa taso onkin heitellyt.

Tässä ottelussa Middlesbroughlla on loistava mahdollisuus kääntää kelkkansa. Joukkue on neljä pistettä karsintapaikasta ja tästä ottelusta on lähes pakko tulla voitto, jos joukkue paikan haluaa. Mielestämme paras kohde vedonlyöntiin tässä ottelussa on, että Bolton ei onnistu maalinteossa. Kerroin tälle on jopa reilusti yli kahden, joka kelpaa meille ilomielin.

20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!


Suomalaispelaajille on tarjolla tällä hetkellä 20€ ilmaisveto ilman kierrätystä. Voit lukea lisää ilmaisvedosta Royal Pandan arvostelusta tai siirtyä suoraan www.royalpanda.com
Royal Panda: Lunasta 20€ ilmaisveto täältä >>

Pelivalintamme:

Bolton alle 0,5 maalia @2.28

LeoVegas - Lue arvostelu

2.28

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.28

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.28

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.28

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

2.26

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betway - Lue arvostelu

2.20

Lunasta Betway bonus: 100€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.18

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

2.15

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan