CHL: Bolzano - HIFK | Helsinkiläiset ongelmissa?

Julkaistu: 02.09.2018 02:26


CHL: Bolzano - HIFK | Helsinkiläiset ongelmissa?
CHL | Bolzano - HIFK | 19.30
Bolzano isännöi HIFK:ta CHL:n toisella ottelukierroksella.

Bolzano aloitti CHL- kautensa yllättämällä kotonaan ruotsalaisen Skellefteån rankkareiden jälkeen lukemin 4-3. Joukkeen suurimpana sankarina hääri suomalaisillekkin tuttu kanukkikassari Leland Irwing, joka nappasi ottelussa peräti 43 torjuntaa.

Bolzanon vire on tällä hetkellä oikein mukava, joukkue on viidestä edellisestä matsistaan hävinnyt vain yhden. Kova vire saattaakin tuottaa tänään helsinkiläisvieraille suuria ongelmia.

HIFK:n urakka CHL:ssä alkoi voitolla puolalaisesta Tychystä numeroin 3-5, joukkueen pistelinkona matsissa oli ruotsalaispuolustaja Motin tehden kaksi maalia.

Helsinkiläisten vire otteluun lähdettäessä on hyvä, joukkue on harjoituskaudella hävinnyt vain yhden kamppailun. Tänään kuitenkin on edessä alkaneen kauden todennäköisesti kovin haaste, Bolzano on hyvässä vireessä ja varsinkin kotonaan ollut vakuuttava.

HIFK lähtee kamppailuun massiivisena suosikkina, hieman on vaikeuksia ymmärtää että miksi. Bolzano on ollut hyvässä vireessä ja avauskierroksen kotivoitto Skellefteåsta kertoo sitä, että joukkue on tullut tähän kilpailuun tosissaan. Lähdetään hakemaan sitä kuuluisaa isoa kalaa tästä matsista isäntien voiton kautta!

Lue myös: Katso HIFK:n CHL-ottelu ilmaiseksi!


Testaa uutta vedonlyöntisivua 10€ ilmaisvedolla


Ilmaisvedon voit pelata mihin vain single- tai yhdistelmäkohteeseen, kunhan kohteen yhteiskerroin on vähintään 2,00. Ilmaisvedon voitot eivät sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia, eli voit kotiuttaa voittosi vaikka heti. Vuodesta 2005 asti nettikasinona toiminut Karamba.com avasi vuonna 2018 myös vedonlyönnin, joten tutustu Karamban arvosteluun täältä >>

Karamba: Hae 10€ ilmaisveto täältä

Pelivalintamme:

1X2: 1 @5.00

Coolbet - Lue arvostelu

5.00

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

4.75

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

4.60

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Roy Richie - Lue arvostelu

4.60

Käytä bonuskoodi RRS100 ja saat 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Karamba - Lue arvostelu

4.60

Lunasta 10€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan