Ligue 1: Bordeaux - PSG

Ligue 1 | Bordeaux - PSG | 22:00 | 6.11.2021
Kohde sulkeutuu: 06.11.2021 22:00
PSG ottaa voittonsa, mutta harvoin suurinumeroisesti. Vieraissa se ei ole voittanut yli yhdellä maalilla sitten elokuun.PSG on Ranskan Ligue 1:n ylivoimainen ykkönen, vaikka ei sekään koko kautta selvitä ilman kompasteluja. PSG:n etumatka sarjataulukon kärjessä on kahdeksan pistettä kakkoseen Nizzaan. Viimeisissä viidessä liigamatsissa PSG on kahdesti menettänyt pisteitä. Lokakuun alussa Rennes voitti PSG:n 2-0 ja kuun lopussa hyvin sekavassa matsissa Marseillessa lopputulos oli maaliton. Viime kierroksella PSG voitti Lillen kotikentällään Parc des Princesillä 2-1.

PSG ottaa voittoja, vaikka kovin nättiä ja näyttävää sen peli ei ole. Lillen voittamiseen tarvittiin ensin Marquinhosin tasoitus 74. minuutilla ja pari minuuttia ennen loppua Di Marian voittomaali.Viikolla PSG pelasi Mestarien liigaa Leipzigin vieraana. Leipzig sai aikaan enemmän maalipaikkoja, mutta vasta Leipzigin Szoboslain yliajan rankkari tasoitti lukemiksi 2-2. Gini Wijnaldum teki PSG:n molemmat maalit avauspuoliskolla.

Bordeaux on Ligue 1:ssä häntäpäässä. Sillä on kasassa 12 pistettä, kun karsijan paikalla olevalla Brestilla on kolme vähemmän. Bordeaux’n viime kierrokset ovat menneet melko ok, sillä se ei ole viimeisistä viidestä matsista hävinnyt kuin yhden. Viime kierroksella Bordeaux voitti Reimsin 3-2. Vaihtomiehenä peliin tullut Briand oli ottelun sankari. Hän tuli kentälle, kun peliä oli jäljellä vajaat puoli tuntia ja Bordeaux oli 0-2 -tappiolla. Ensin Adli kavensi ja perään Briand teki kaksi osumaa, joista viimeinen oli rankkarista yliajalla.

Messi tuskin pelaa


Bordeaux’n kärkipelaaja Hwang Ui-jo on sivussa takareisivamman vuoksi. Jean Otana sekä Otavio ovat pelikelpoisia pelikieltojensa jälkeen. Otavio tulee varmasti heti avaukseen.
Paul Baysse ja Issouf Sissokho ovat sivussa. Briand oli sankari viime, mutta jää nähtäväksi, että aukeaako sillä paikka avauksesta.

PSG:n Leo Messi oli sivussa Leipzig-ottelusta, kun polvessa ja takareidessä oli epävarmuutta. Messi on jo 34-vuotias, joten ei hän enää pysty pelaamaan jatkuvasti. Tuskin mies on kentällä nytkään. Ei olisi ihme, jos Messi lähtisi viimeistään kesällä 2023 USA:n MLS-liigaan, tai sitten vuolemaan viimeiset lantit Qatarista.
Sergio Ramos ei ole vieläkään pelikunnossa. Samaten sivussa ovat varmasti Marco Verratti, Leandro Paredes sekä Presnel Kimpembe.


Vetopuolella kertoimet matsiin on laitettu noin 9.20 – 5.70 – 1.30. PSG:n pelaaminen näin pienellä kertoimella ei missään nimessä käy päinsä. Vaikka se ottaakin voittoja, niin marginaalit ovat pienet.
Kaikki turnaukset mukaan lukien PSG on tällä kaudella voittanut vieraissa vain kahdesti vähintään kahdella maalilla. Tähän voi hyvin laittaa Bordeaux +1.5, kun kertoimeksi saa yli kakkosen lukemia.
Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Bordeaux +1.5 @2.03

Osuma
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.03

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.00

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.91

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.91

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.91

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders