Eurooppa-Liiga: Bordeaux - Ventspils | Teurastus luvassa?

Julkaistu: 02.08.2018 15:48


Eurooppa-Liiga: Bordeaux - Ventspils | Teurastus luvassa?
Eurooppa-Liiga | Bordeaux - Ventspils | 21.45
Royal Panda Royal Panda
Bordeaux saa vieraakseen latvialaisen Ventspilsin Eurooppa-Liigan karsintakierroksen toisessa osassa, ensimmäinen osa päättyi Bordeauxin 0-1 vierasvoittoon.

Bordeaux oli siis Ventspilsiä edellä ensimmäisessä osassa, se ei varmasti yllätä ketään. Latvialaisisännät saivat kuitenkin pidettyä lukemat yllättävänkin pieninä, mutta tänään homman nimi voi olla toinen.

Harjoituskaudella Bordeaux yhtäkään kamppailua, enkä usko siihen tänäänkään. Joukkueen teemana tosin on ollut vähämaaliset kamppailut, mutta uskon silti siihen että tänään maaliverkko soi. Illan ottelussa isänniltä kannattaa pitää silmällä nuorta keskikenttämiestä nimeltään Zaydou Youssouf, nuorukainen iski edellisen kamppailun ainoan maalin ja olisikin yllätys mikäli lahjakas peluri ei tänään vastuuta saisi.

Ventspilsille ei oikeastaan kukaan anna minkäänlaisia mahdollisuuksia tässä matsissa, eikä ihme, joukkueiden tasoero on valtava ja uskonkin että latvialaiset tulevat sen tänään kokemaan. Ventspilsiltä nousee varmasti esiin tänään joukkueen maalivahti Uvarenko, miehen on pakko päästä jonkinlaiselle "jumalmoodille" mikäli latvialaiset meinaavat ottelussa minkäänlaista mahdollisuutta saada.

Bordeaux lähtee siis kamppailuun massiivisena ennakkosuosikkina, heidän kelkkaansa hyppäämme myös me. Ventspilsin on pakko hyökätä mikäli jatkopaikka kiinnostaa ja Bordeauxille avautuu varmasti lukuisa mahdollisuuksia maalintekoon, luotankin siihen että tänään saatamme nähdä rumat lukemat taululla!
Miten saan pelikassaani täytettä? Mitä ovat parhaimmat ja helpoimmat vedonlyöntibonukset kierrättää? Lue ohjeemme vedonlyöntimarkkinoiden helpoimpiin ja rahakkaisiimpiin bonuksiin täältä >>

Pelivalintamme:

Bordeaux -2.5 @2.22

Jetbull - Lue arvostelu

2.22

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.16

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.16

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.16

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.97

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan