ATP Indian Wells 2018: Borna Coric - Roberto Bautista-Agut | Combovedossa jättikerroin. Riskittömästi.

Julkaistu: 12.03.2018 15:41


ATP Indian Wells 2018: Borna Coric - Roberto Bautista-Agut | Combovedossa jättikerroin. Riskittömästi.
ATP Indian Wells 2018 | Borna Coric - Roberto Bautista-Agut | 23:00
LeoVegas LeoVegas
Coric ja Bautista ottavat kahden viikon takaisen Dubain puolivälierän uusinnan Indian Wellsin kolmannella kierroksella. Edellisen ottelun nimiinsä vei Bautista-Agut lukemin 2-0 (7-6, 6-4). Tiukan väännön jälkeen Bautista marssi turnauksen finaaliin ja voitti koko turnauksen. Samaa olisi voinut odottaa Coricilta, jos hän vain olisi onnistunut voittamaan tuon tiukan väännön. Nyt kuitenkin tuosta sisuuntuneena Coric on pelannut kaksi todella erinomaista ottelua!

Coric aloitti turnauksen takomalla ensin Donald Youngin maanrakoon. 2-0 (6-0, 6-2) päättyneessä ottelussa Coric voitti ykkössyötöistään peräti 78% prosenttia ja voitti jokaisen viidestä murtopallosta. Hänen palautuspeli toimi loistavasti, sillä hän voitit peräti 56% Youngin ykkössyötöistä. Myös toinen ottelu oli totaalista näytöstä. Coric voitti Ramosin 2-0 (6-0, 6-3) ja näin ollen keräsi toiseen perättäiseen otteluun jo lumierän vastustajalta. Tuossakin ottelussa hän voitti järkyttävällä prosentilla ykkössyöttönsä ja muutenkin ykkönen osui häneltä jo paremmin ruutuun. Murtopalloista hän hyödynsä 5//10 ja voitti Ramosin ykkössyötöistä peräti 44%.

Bautista voitti Dubain turnauksen ja otti puhtaan voiton Donaldsonista turnauksen ensimmäisessä ottelussaan. Bautista ei jättänyt Donaldsonille ottelussa saumoja, vaan voitti ottelun 2-0 (6-4, 6-2). Varsinkin palautuspeli toimi.

Coricin on onnistuttava ykkössyötössään entistä paremmin, jotta hän voi voittaa Bautistan. Edellisestä pelistä on opittu ja Coricilla tuntuu onnistuvan tällä hetkellä kaikki. Hänellä oli pientä ongelmaa edellisessä Bautista-ottelussa ohituslyöntiensä kanssa, mutta nyt ei näytä olevan sitäkään vähäistä ongelmaa. Coric on niin kovassa iskussa, että uskallamme metsästää jättikerrointa. Tälläisiä komboja on joillain sivustoilla käytössä, mutta hyvin harvassa. Tästä syystä kannatta ehdottomasti testata Royal Pandan riskitön veto, joka on tarkoitettu uusille asiakkaille!

Pelaa Coricin voittoa riskittömästi!


Voit lyödä vetosi Coricin voitolle ja ottelun underille riskittömästi. Royal Pandan vedonlyöntisivusto tarjoaa nimittäin 20€ riskittömän vedon uusille pelaajille. Tarjous ei sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia. Alla ohjeet ilmaisvetoon.

Näin lyöt riskittömän vetosi:


  1. Siirry tästä Royal Pandan sivustolle >>
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta "LIITY NYT"
  3. Rekisteröi ilmainen pelitili
  4. Talleta vähintään 20€ ja valitse ilmainen urheiluveto
  5. Lyö 20€ Borna Coricin voitolle ja ottelun pistemäärä alle 21,5 veto (kerroin 5.05)

Lyö 20€ tälle yhdistelmälle. Mikäli Coric voittaa ja ottelussa jäädään alle 21,5 pelin, tienaat 101€ ja voit kotiuttaa voittosi heti. Mikäli Coric ei voita ja pelit jää alle 21,5, saat rahasi takaisin 20€ ilmaisvetona (ei kierrätystä).

Voit lukea Royal Pandan sivustosta lisää arvostelustamme tai siirtyä suoraan Royal Pandan sivustolle: www.royalpanda.com/fi

Pelivalintamme:

Borna Coric voittaa ja ottelussa alle 21,5 peliä @5.05

Royal Panda - Lue arvostelu

5.05

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan