Bundesliiga: Borussia Monchengladbach - Freiburg

Julkaistu: 14.03.2019 15:10


Bundesliiga: Borussia Monchengladbach - Freiburg
Bundesliiga | Borussia Monchengladbach - Freiburg | 21:30
Nordicbet Nordicbet
Borussia Monchengladbach on vielä tiukasti kiinni paikassa ensi kauden Mestareiden liigaan. Se on nyt Bundesliigassa sarjanelonen samoilla pisteillä kuin sarjakolmonen Leipzigkin. Monchengladbachin perässä on kolmen pisteen päässä Eintracht Frankfurt. Monchengladbachin huoli on se, että joukkue on kehnossa kunnossa.

Freiburg on sarjassa sijalla 12. Putoamisraja on kuitenkin jo 11 pisteen päässä, eli ei sillä oikein ole pelkoa sarjapaikan puolestakaan.

Monchengladbach on ollut viime aikoina huono varsinkin kotikentällä, jossa se on ottanut suurinumeroisesti neniin.
Viime kierroksella se voitti vieraissa Mainzin niukasti 1-0, mutta tätä ennen se oli hävinnyt kotonaan Bayern Munchenille 1-5 ja Wolfsburgille sekä Hertha Berlinille 0-3.

Freiburg voitti viimeksi kotonaan Hertha Berlinin 2-1. Tätä edeltävässä kotiottelussa se oli niputtanut Augsburgin 5-1. Kotona Freiburgilla siis kulkee, mutta vieraissa on tahmeampaa. Joukkueen edellinen vierasvoitto on joulun alta, tämän jälkeen se on pelannut neljä vierasmatsia tasan ja hävinnyt kaksi.

Borussia Monchengladbachin ja Freiburgin historian tilasto on hyvin suoraviivainen. Viimeiset kuusi ottelua kotijoukkue on voittanut. Lokakuussa joukkueet pelasivat Freiburgin kentällä, ja silloin kotijoukkue vei ottelun 3-1. Viime vuonna tämä samainen peli päätyi Monchengladbachille 3-1.

Monchengladbachin kehno putki kotona ei ole muuta kuin tilastosattumaa. Se on astetta parempi joukkue kuin Freiburg. Kymmenestä viime kotimatsistaan Borussia on voittanut seitsemän ja hävinnyt kolme, ne kolme vain sattuvat olemaan kolme viimeistä.
Vetomarkkinoilla kotivoiton kerroin on nyt noin 1.60. Otetaan kiinni paremmasta joukkueesta, ja väännetään ruuvia vielä hieman lisää. Monchengladbach -1 asian handicap saa kertoimeksi noin kaksi, ja se kelpaa hyvin.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Borussia Monchengladbach -1 asian handicap @2.00

Bethard - Lue arvostelu

2.00

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

1.97

Hyödynnä 75€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.95

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.95

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan