MM-karsinta: Bosnia Herzegovina - Suomi

MM-karsinta | Bosnia Herzegovina - Suomi | 16:00 | 13.11.2021
Kohde sulkeutuu: 13.11.2021 16:00
Huuhkajilla on kohtalon ottelu edessään Bosnia Herzegovinassa, mistä on napattava minimissään vähintään piste ja kaavittava mieluiten voitto, jotta mahdollisuudet jatkokarsintaan säilyisivät edes teoriassa viimeisessä pelissä Les Bleus'ta vastaan!
Jalkapallon Euroopan MM-karsintojen D-lohkossa Bosnia Herzegovina ja Suomi kohtaavat toisensa Bilino Poljella, Zenicassa.

Kun lohkoa on pelaamatta Ukrainan yhtä peliä lukuunottamatta kaksi kierrosta, johtaa suorassa MM-kisapaikassa kiinnioleva Ranka lohkoa 12 pisteellä. Ukraina on kerännyt yhdeksän, Suomi kahdeksan, bosnialaiset seitsemän sekä Kazakstan kolme pistettä.

Bosnialaisilla maalintekovastuu jakautunut huomattavasti leveämmälle sektorille mitä Huuhkajilla


Bosnia Herzegovina pelasi lokakuussa kaksi vieraspeliä, joissa kaatoi ensin Kazakstanin (2-0) Astana Arenalla sekä tasasi pisteet Ukrainaa (1-1) vastaan Arena Lvivillä.

Eupenin Smail Prevljak teki bosnialaisten molemmat osumat viimeksi Kazakstania vastaan sekä Malmön Anel Ahmedhodzic onnistui vuorostaan Ukrainaa vastaan maalinteossa.

Viime viikonvaihteessa Serie A:ssa Derby della Madonninassa loukkaantunut Inter Milanin bosnialaiskärki Edin Dzeko joutunee jättämään Huuhkajat-pelin välistä. Sen sijaan isäntien toinen syömähammas Besiktasin keskikentän velho Miralem Pjanic on toipunut pelikuntoon.

Bosnialaisilla maalintekovastuu on jakautunut näissä karsinnoissa useiden pelaajien kesken. Kun Pjanic ja Prevljak ovat lapioineet kahdesti pallot vastustajien verkkoon on kertaalleen maaliverkkoa soitelleet Ahmedhodzic, Dzeko, Dinamo Zagrebin Luka Menalo ja Servetten Miroslav Stevanovic.

Bosnia Herzegovinan (3-5-2) mahdollinen avausrosteri: Sehic; Kovacevic, Ahmedhodzic, Hadzikadunic; Stevanovic, Nalic, Pjanic, Hadziahmetovic, Kolasinac; Prevljak, Gojak.


Huuhkajien maalintekovastuu ollut lähes poikkeuksetta Pukin onnistumisten varassa


Markku Kanervan luotsaama Huuhkajat kohtasivat lokakuussa MM-karsinnoissa Ukrainan, jolle hävittiin avausjakson maaleilla 1-2 Helsingissä ja muutamaa päivää myöhemmin kaadettiin Kazakstan 2-0 Nur-Sultanissa. Norwichin Teemu Pukki maalasi noissa peleissä kaikki suomalaisten osumat.

”Riven” suojateista jäävät kahdesta viimeisestä karsintapelistä bosnialaisia ja ranskalaisia vastaan sivuun CSKA Sofian Thomas Lam sekä Klubin huuhkaja-kippari Tim Sparv.

Huuhkajien maalintekovastuu on jakautunut kovin yksipuolisesti näissä karsinnoissa. Pukki on ampunut kuusi osumaa ja Rizesporin Joel Pohjanpalo on viimeistellyt yhden osuman.

Huuhkajien (5-3-2) mahdollinen avausrosteri: Hradecky; Toivio, Ivanov, Väisänen, Arajuuri, O’Shaughnessy, Hämäläinen; Lod, Nissilä, Kamara; Pohjanpalo, Pukki.

Huuhkajien viimeinen oljenkorsi jatkokarsintaan


Kaksikko kohtasi toisensa Helsingissä viime maaliskuussa tasaten pisteet 2-2 tuloksella. Pari vuotta sitten EM-karsinnoissa bosnialaiset pöllyyttivät Huuhkajia kotonaan peräti 4-1.

Bosnia Herzegovina on voittanut kaikki pelit mukaanluettuna vain 1/13 (8%) peleistään. MM-karsinnoissa bosnialaiset ovat hävinneet vain 1/7 (14%) pelin.

Suomalaiset ovat saaneet valmistautua tärkeään koitokseen kaikessa rauhassa Italiassa Rooman kupeessa, missä olosuhteet ilmastollisesti poikkeavat merkittävästi marraskuisesta kotimaasta.

Isännät saavat etua siitä, ettei tähän otteluun ole suomalaiskannattajilla mitään asiaa vallitsevan Bosnia Herzegovinan sekasortoisen maan sisäisen takia, missä on jopa väläytelty maan ajautumista lähiaikoina jopa sisällissotaan. Maailmanpoliittinen tilanne ei voi olla liioin vaikuttamatta molempien joukkueiden pelaajien otteisiin, missä takaraivosta ei voi poissulkea ulkopuolisia asioita, vaikka joukkueiden pelaajien ehdoton turvallisuus onkin taattu.

Huuhkajilla ei ole enää varaa hävitä tätä peliä, mutta todennäköisesti vain voitolla se pelaa enää jatkokarsintapaikasta. Bosnialaisilla on huomattavasti heikompi tilanne sen ollessa pisteen suomalaisia ja kaksi pinnaa ukrainalaisia perässä. Lisäksi Dzekon mahdollinen poissaolo heikentää isäntien voiton todennäköisyyttä huomattavasti.

Betinia tarjoaa 200€ vedonlyöntibonuksen!


Oletko pelannut aiemmin Betinia vedonlyöntisivustolla? Sivu tarjoaa uusille asiakkaille 200€ edestä täytettä pelikassaan. Voit lukea sivustosta tarkemmin Betinia arvostelustamme tai siirtyä suoraan sivustolle ja napata muhkean bonuksen millä startata vedonlyönti!
Betinia: lunasta 200€ ensitalletusbonus ››

Pelivalintamme:

Suomi AT+0,5 @1.84

Osuma
Bet365 - Lue arvostelu

1.84

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.8

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.8

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Campobet - Lue arvostelu

1.8

Campobet - Lunasta 100% vedonlyöntibonus 200€ asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Wazamba - Lue arvostelu

1.8

Wazamba - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä