NHL: Boston Bruins - Chicago Blackhawks

Julkaistu: 12.02.2019 00:16


NHL: Boston Bruins - Chicago Blackhawks
NHL | Boston Bruins - Chicago Blackhawks | 2.00
Bostonin ja Chicagon kohtaamisessa on vastakkain kaksi viime aikoina hyvässä vireessä ollutta joukkuetta. Bruins on seitsemän ottelun pisteputkessa, joista se on voittanut neljä. Näistä otteluista peräti viisi on ratkennut vasta varsinaisen peliajan jälkeen. Blackhawks puolestaan on seitsemän ottelun voittoputkessa ja jahtaa playoff-paikkaa.

Bruins on luottanut koko kauden vahvaan puolustus- ja maalivahtipeliin, mistä kertoo se, että joukkue on päästänyt kolmanneksi vähiten maaleja NHL:ssä. Maalinteon kanssa on välillä ollut ongelmia, kun johtavien hyökkäyspään pelaajien takaa ei ole löytynyt tarpeeksi maalintekovoimaa.

Vierasjoukkueen suurin vahvuus on puolestaan ollut maalinteko, ja se onkin tehnyt kahdeksanneksi eniten maaleja liigassa. Omaan pään peli ei ole sujunut niin hyvin, sillä päästettyjä maaleja on eniten. Joukkueen suurimmat tähdet ovat taas päässeet iskuun ja esimerkiksi Patrick Kane on noussut viime aikojen otteillaan pistepörssin toiseksi.

Aloittavista maalivahdeista ei ole tietoa, mutta Bostonilla on laittaa maalille hyvä veskari joka tapauksessa. Ykkösvahti Tuukka Rask on kuitenkin todennäköisempi vaihtoehto. Chicagon maalilla luultavammin pelaa vastikään kolmen vuoden jatkosopimuksen tehnyt Collin Delia. Hänen torjuntaprosenttinsa on 92,3 %, joka on huomattavasti parempi kuin toisen maalivahdin Cam Wardin 89,50 %.

Ainoa mainitsemisen arvoinen loukkaantuminen otteluun lähdettäessä on Bostonin Matt Grzelcykin, mutta hänenkään poissaolonsa ei ole kovin merkittävä.

Vastakkain ovat siis oman pään peliin luottava Boston ja hyökkäyspeliin luottava Chicago. Kertoimenlaskijat luottavat runsasmaaliseen otteluun, mutta vähämaalinen ottelu on kertoimia todennäköisempi. Molemmat joukkueet ovat saaneet levätä ennen ottelua kaksi päivää, ja ovat varmasti ehtineet käymään läpi sitä, miten vastustajan tähtipelaajat saadaan pimennettyä. Jos tässä onnistutaan, ottelusta voi tulla vähämaalinen.

Täytyy myös muistaa, että Bruins on yksi liigan parhaista puolustavista joukkueista. Oman tasoisella puolustuspelillä ja onnistuneella maalivahtipelillä se ei päästää montaa maalia omalla kotikentällään, olkoonkin että vastassa on hyvin hyökkäävä Blackhawks. Chicagon pitää myös puolustaa ottelussa tiiviisti, sillä Bostonin tasoista joukkuetta vastaan pelkästään hyökkäämällä ei ottelua voiteta. Kotona ottelusta tulee myös todennäköisemmin Bruinsin taktiikalle sopiva, ja tällöin puolustuspelaaminen nousee ratkaisevaan asemaan. Luotamme siis vähämaaliseen otteluun ja laitamme lapulle alle 5,5 maalia.

Vedonlyöjä voitti 100 000€ - Kerroinvertailulla olisi voittanut tuplaten!


Vain 1.50 euron kuponki toi nettipelaajalle yli 100 000 euron jättipotin. Potti olisi voinut kuitenkin olla vieläkin isompi kerroinvertailun avulla. Yksinkertaisesti vedonlyöntisivustoja vertailemalla tämäkin voitto olisi ollut kaksinkertainen.

Pelivalintamme:

Alle 5,5 maalia @2.45

888sport - Lue arvostelu

2.45

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.45

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.45

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.45

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.45

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

2.40

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.40

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.40

Helmikuun ajan paranneltu 150%/100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.40

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.40

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan