NBA Preseason: Boston Celtics - Charlotte Hornets | Suosikki pitää toisessa harjoitusottelussa?

Julkaistu: 30.09.2018 19:35


NBA Preseason: Boston Celtics - Charlotte Hornets | Suosikki pitää toisessa harjoitusottelussa?
NBA Preseason | Boston Celtics - Charlotte Hornets | 01:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Betsafe.com
Katso tämä ja kaikki muut NBA-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita NBA live streameistä NBA Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Betsafen sivustolle tästä.

Perjantaina Charlotte Hornets ja Boston Celtics pelasivat ensimmäisen harjoitusottelunsa vastakkain ja nyt samat joukkueet kohtaavat toisensa Bostonissa. Otimme ensimmäisestä ottelusta kiinni Charlotten voiton 3,2 kertoimella. Viime ottelun alku oli kuitenkin selväää kauraa Celticsille, kun ykkösmiehet pamautti heti ensimmäisen neljänneksen jälkeen 17 pisteen johdon. Celticsin ykkösvitja on täynnä supertähtiä ja he loivat uskomattoman hyviä heittopaikkoja eivätkä pystyneet heittämään ohi ensimmäisellä neljänneksellä.

Ottelu kuitenkin kääntyi heti toisella neljänneksellä ja Charlotte voitti kaikki kolme viimeistä neljännestä. Varsinkin toisella puoliajalla Hornets otti homman haltuun ja tuli n. 20 pisteen takamatkalta loppujen lopuksi vielä ohi. Celticsin vaihtopenkki ei onnistunut, ei pysynyt rytmissä ja oli vaikeuksissa, kun Charlotte onnistui saamaan hyvän flown päälle. Celtics näytti olevan ruosteessa ja sen näki muunmuassa puolustuksessa tiettyjen pelaajien positioista jotka johtivat reiluihin määriin virheitä.

Brad Stevens ei varmasti ollut tyytyväinen joukkueen suoritukseen toisella puoliajalla. Joukkue kuitenkin näytti hurjan potentiaalinsa ja uskomme, että Celtics on enemmän asioita parantava joukkue toisessa ottelussa. Celticsin pelaajat varmasti tietävät, että heidän tulee parantaa jos haluavat säilyä kaudella rotaatiossa ja haluavat näyttää Stevensille olevansa sen arvoisia. Peluutus oli melko normaaliin tapaan ykkösmiehillä noin 20 minuuttia ja tulee varmasti olemaan kokolailla saman verran tässä ottelussa.


Nyt kun ottelu siirtyy Bostoniin, pääsee Celtics nauttimaan kotiedusta. Onkin mielenkiintoista tämänkin muutoksen ohella, kuinka markkina on reagoinut joukkueiden voimasuhteisiin. Joukkueiden todellinen pelivoimaero on melko suuri Celticsin hyväksi silti, vaikka Charlotte voittikin viime ottelun. Charlotten voitto heilautti kertoimia merkittävästi, joka ei kuitenkaan ole oikein. Viime ottelussa Celtics oli markkinan mukaan noin 71% ennakkosuosikki, joka oli hieman liikaa. Nyt kuitenkin Celtics on tässä ottelussa markkinan mukaan 69% ennakkosuosikki, vaikka heillä on kotietu puolellaan. Kotietu suhtkoht tasaisissa otteluissa on normaalisti noin 3 tasoituspisteen arvoinen.

Tämä on lähempänä totuutta kuin viimeksi, mutta nyt markkina on ylireagoinut viime ottelun tulokseen. Moni vedonlyöjä varmasti muutti aivan turhaan käsitystään Celticsistä viime ottelun tuloksen perusteella, vaikka harjoitusottelut on harjoitusotteluita. Moni varmasti lyö Charlottea tässä ottelussa, vaikka olisi lyönyt Celticsiä viimeksi, vain tuloksen perusteella. Tämä tuo kuitenkin pelivaihtoa merkittävästi Charlottelle ja nostaa Celticsin kerrointa, joka sopii meille.

Pelikassaan täytettä!


Liity nyt Betfairille ja saat 100% talletusbonuksen 100€ asti. Kierrätysvaatimus bonukselle on vain 3-kertainen! Muista käyttää bonuskoodi 'ZSKABW' rekisteröityessäsi. Betfairin bonus tulee kierrättää vain 1,60 kertoimella, joten kyseessä on yksi markkinoiden parhaimpia bonuksia.
Betfair: Lunasta bonus täältä

Pelivalintamme:

Boston Celtic -5,5 @1.91

Betfair - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betway - Lue arvostelu

1.90

Lunasta Betway bonus: 100€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.90

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.90

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.90

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Karamba - Lue arvostelu

1.88

Lunasta 10€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.87

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan