NBA Summer League: Boston Celtics - Memphis Grizzlies

Julkaistu: 13.07.2019 14:28


NBA Summer League: Boston Celtics - Memphis Grizzlies
NBA Summer League | Boston Celtics - Memphis Grizzlies | 23:30
Las Vegasin kesäliigan jatkopelit ovat startanneet ja heti näimme yllätyksiä. Boston Celtics oli alkukierrosten jälkeen turnauksen paras joukkue ja kohtaa nyt ensimmäisessä voittajien playoff-lohkon ottelussa Memphis Grizzliesin. Ottelu on sinänsä mielenkiintoinen, sillä samat joukkueet kohtasivat juuri viime ottelussa pari päivää sitten. Celtics oli isäntä ja vei ottelun reilusti nimiinsä 113-87. Ottelussa Memphisin yksi kärkipelaajista Grayson Allen sai ulosajon kahden törkeän virheen takia, joka hieman ehkä siivitti isoja tappiolukemia, mutta tälle ei voi laskea montaa pistettä.

Memphis on ollut hyvä joukkue Celticsin rinnalla ja joukkueen ainoa tappio olikin tuo viime ottelu. Memphis voitti aiemmissa otteluissa Indianan, Clippersin sekä Phoenixin. Celtics on ollut kuitenkin omaa luokkaansa ja heidän peli on näyttänyt hyvältä. Varsinkin Celticsin korinaluspelaaminen on ollut hurjaa, kun jopa 231cm pitkä Tacko Fall on vartioinut koria. Tacko pystyy lähes donkkaamaan ilman että jalat nousevat maasta ollenkaan. Hänelle on ollut helppo heittää syöttöjä hyökkäyspäässä korin alle ja hän napsii myös runsaasti levypalloja. Myös isokokoinen Robert William III on ollut lujassa iskussa ja napsi viime ottelussa jopa 16 levypalloa. Näille kahdelle miehelle Memphisillä ei ole oikein vastausta.

Kun samat joukkueet kohtaavat, on vaikea nähdä asetelmien kauheasti muuttuvan. Vedonlyönnissä Celtics on edelleen kelpo pelikohde, vaikka suosikkiasema viime ottelusta onkin hitusen kasvanut. Viime ottelun tasoituslinja oli vain yksi piste, kun nyt se on useampia. Pelaamme silti Celticsiä, sillä he ovat näyttäneet ja todistaneet olevansa kesäliigan paras joukkue ja tietävät miten Memphis kaatuu toistamiseen.

VB:n Telegram- palvelu on nyt avoinna!


Veikkausbonusten Telegram- keskusteluryhmä on nyt auki. Liity kasvavaan joukkoon vedonlyönti- ja urheiluihmisiä, niin saat päivittäisiä vihjeitä ja tarjouksia palveluun. Sana on jokaisella vapaa, ja jokaisen näkemystä arvostetaan!

Pelivalintamme:

Boston Celtics -5,5 @1.91

Coolbet - Lue arvostelu

1.91

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan