MLB: Boston Red Sox - Baltimore Orioles

Julkaistu: 13.04.2019 14:49


MLB: Boston Red Sox - Baltimore Orioles
MLB | Boston Red Sox - Baltimore Orioles | 20:05
NordicBet NordicBet
Orioles avasi kauden vahvasti, mutta nyt joukkue on jo hiipumassa niille sarjataulukon sijoituksille kuin ennakoitiinkin. Viimeisistä yhdeksästä ottelustaan joukkue on voittanut vain yhden. Red Soxin kauden alku sujui mestaruuskrapulaa potiessa, eikä joukkue siitä vielä täysin ole toipunut, vaikka se onkin viimeisistä neljästä ottelustaan voittanut kolme. Red Soxin ongelma on, yllättävää kyllä, ollut heikko syöttötyöskentely, sekä puolustuspeli.

Korkean kertoimen puolesta tekisi melkein mieli pelata Oriolesin voittoa tai ainakin johtoasemaa kolmen-viiden vuoroparin jälkeen. Mieli kuitenkin karisee siihen, että joukkueen syöttäjänä aloittavasta Andrew Cashnerista on vaikea sanoa mikä on miehen tämänpäiväinen vire. Kauden kolmeen starttiin on mukaan mahtunut totaalinen epäonnistuminen, täydellinen epäonnistuminen, sekä ns. normisuoritus.

Vaikka Orioles ei ole kauden alun jälkeen juoksuilla liiemmin juhlinut, niin joukkue lyö tasaisesti 3-5 juoksua ottelua kohden. Tänään yli kolmen juoksun tekemisen ei pitäisi olla ylivoimainen tehtävä, kun Red Soxin syöttäjänä aloittaa Rick Porcello. Porcellon kauden kaksi ensimmäistä starttia olivat täysiä katastrofeja. Hän syötti otteluissa yhteensä 7.1 vuoroparia ja antoi 16 hittiä ja 16 juoksua, joista 11 ansaittua. Oriolesia vastaan Porcello on urallaan 6W-11L, ERA 4.62.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Vierasjoukkueen juoksut yhteensä: Yli 4.5 @2.20

Unibet - Lue arvostelu

2.20

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.20

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.20

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.20

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan