MLB: Boston Red Sox - Baltimore Orioles

Julkaistu: 14.04.2019 16:04


MLB: Boston Red Sox - Baltimore Orioles
MLB | Boston Red Sox - Baltimore Orioles | 20:05
NordicBet NordicBet
Orioles voitti Red Soxin eilisessä ottelussa komeasti 9-5. Ounastelin eilisessä vihjeessä Oriolesin voittoa, mutta tähän haettiin lopulta vierasjoukkueen overia, joka tuli helposti kotiin. Tänään Red Sox on ansaitusti iso ennakkosuosikki, vaikka David Price ei kummulla ole vielä ihmeitä esittänytkään.

Price on startannut kuluvalla kaudella vasta kaksi kertaa vieraissa, joten tämän iltainen ottelu on Pricen tämän kauden kotidebyytti. Koko Boston odottaa Pricelta onnistunutta suoritusta. Tätä joukkue totisesti kaipaisi, sillä lähes kaikki Red Soxin syöttäjät ovat alkukaudella epäonnistuneet. Price syötti kahdessa vieraspelissä yhteensä 12 vuoroparia ja antoi 12 hittiä, sekä kahdeksan ansaittua juoksua. ERAn tippumista 6.00sta voi kuitenkin odottaa, sillä WHIP on 1.25. Edellisessä ottelussa Diamondbacksia vastaan Price antoi kaikki neljä juoksua toisessa vuoroparissa, mutta muutoin mies oli vakuuttava.

Oriolesin syöttäjänä aloittaa, debyyttikauttaan pelaava, John Means. Bullpeninä kolme ensimmäistä otteluaan syöttänyt Means sai ensimmäisen starttinsa tiistaina, jolloin hän syötti kotiottelussa Athleticsia vastaan kolme vuoroparia, antaen neljä hittiä ja viisi juoksua, joista tosin vain yksi ansaittu.

Eilisen nöyryytyksen jälkeen odotan Red Soxin maksavan kalavelat takaisin ja Meansin syöttövuoro jäänee jälleen lyhyeksi. Kolmen juoksun ero kotijoukkueen hyväksi ei todellakaan ole mahdottomuus.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Red Sox -2 @1.96

Unibet - Lue arvostelu

1.96

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.96

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.96

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.96

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.86

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan