MLB: Boston Red Sox - Miami Marlins

Julkaistu: 28.08.2018 18:18


MLB: Boston Red Sox - Miami Marlins
MLB | Boston Red Sox - Miami Marlins | 02:10
Red Sox palaa kotikentälle raskaan Floridan reissun jälkeen. Rays sweeppasi vahvan kauden pelanneen Red Soxin tylysti voitoin 3-0 ja juoksusuhde kotijoukkueen hyväksi oli peräti 24-5. Red Sox on voittanut viimeisistä 10stä ottelustaan vain neljä. Marlinsin peräti 12 ottelua kestänyt tappioputki tien päällä katkesi Nationalsia vastaan, jonka se päihitti kolmen ottelun sarjassa voitoin 2-1. Marlins on viimeisistä viidestä ottelustaan voittanut kolme, juoksusuhteen ollessa tasan 13-13.

Red Soxin syöttäjänä aloittaa Brian Johnson, joka kohtasi Marlinsin kauden ensimmäisessä startissaan. Tuolloin Johnson syötti vieraspelissä 6.1 vuoroparia ja antoi viisi hittiä, sekä yhden ansaitun juoksun. Johnsonin ERA on elokuussa ollut lähes kuusi, mutta vain neljä juoksua viimeiseen neljään otteluun lyöneestä Marlinsista hänellä on hyviä muistoja.

Marlinsin syöttäjänä aloittava José Ureña pelasi edellisessä startissaan uransa ensimmäisen täyden yhdeksän vuoroparin ottelun. Nationalsia vastaan käydyssä pelissä hän antoi vain kaksi hittiä ja yhden juoksun. Ureña on erittäin ailahtelevainen syöttäjä, mutta myös hänellä on allaan vahva onnistuminen illan vastustajaa vastaan. Edellisessä Red Sox-ottelussaan hän syötti seitsemän vuoroparia ja antoi neljä hittiä, sekä yhden ansaitun juoksun.

Kumpikaan joukkueista ei ole lyönyt viime aikoina kovin hyvin. Sisuuntunut Red Sox on kotikentällään suuri suosikki, mutta Marlins ei ole ollut lähihistoriassa sille kovinkaan helppo vastus, joten odotan ottelusta numeroiden valossa melko tasaista. Koska molemmilla syöttäjillä on vastustajasta hyviä kokemuksia, eikä kummankaan joukkueen offense ole lähiaikoina loistanut löytyy ottelun paras kohde ottelun monivetokohteet-valikon takaa.

Lunasta 30€ ilmaisvedot!


888sport on nyt myös Suomeksi! Tällä hetkellä kaikki uudet suomalaiset pelaajat saavat tervetuliaisbonuksena 30€ arvosta ilmaisvetoja.Voitot ovat täysin kierrätysvapaita ja minimikerroin on ainoastaan 1,50!
888sport: Lunasta 30€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

Tasoitus, kotijoukkue -2,5 ja juoksut yhteensä 9,5: Vierasjoukkue & Alle @3.55

Mr Green - Lue arvostelu

3.55

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

3.55

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

3.55

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

3.55

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan