MLB: Boston Red Sox - New York Yankees

Julkaistu: 05.10.2018 18:44


MLB: Boston Red Sox - New York Yankees
MLB | Boston Red Sox - New York Yankees | 02:32
Red Sox ja Yankees joutuvat kohtaamaan jo puolivälierissä ja tämä tuntuu kyllä isolta vääryydeltä, sillä Astrosin ohella kyseessä ovat suurimmat mestarisuosikit. Toinen joukkueista tulee kärsimään jättipettymyksen.

Red Sox lähtee otteluun odotetusti syöttäjänään, strikeout-monsteri, Chris Sale, joka starttasi runkosarjassa Yankeesia vastaan kahdesti. Näissä otteluissa hän syötti yhteensä 13 vuoroparia ja antoi yhdeksän hittiä, sekä yhden juoksun. Strikeoutteja hän napsi peräti 19 ja kauden 158 vuoroparin aikana strikeoutteja kertyi 237. Loukkaantumisesta toipuva Sale on kuitenkin syöttänyt heinäkuun jälkeen viidessä startissa vain 17 vuoroparia ja kahdessa viimeisessä startissaan hän syötti yhteensä kahdeksan vuoroparia ja antoi yhdeksän hittiä ja viisi ansaittua juoksua. Tänään tuskin näemme Salen yhdeksän vuoroparin dominointia.

Yankeesin syöttäjänä aloittaa J.A. Happ, jonka ura nousi uuteen kukoistukseen hänen siirryttyään Blue Jaysista Yankeesiin. Happ on 11 startissa, Yankeesin paidassa, mennyt 7W-0L ja ERA on reilusti alle kolmen. Neljässä startissa tien päällä Happ on 3W-0L, ERA 2.63, WHIP 0.88 ja vastustajat osuivat hänen syöttöihin .195 keskiarvolla. Happ kohtasi Red Soxin syyskuussa kahdesti. Ensin hän syötti kotiottelussa kuusi vuoroparia, antamatta Red Soxille ensimmäistäkään ansaittua juoksua ja runkosarjan päättäneessä vieraspelissä hän syötti niin ikään kuusi vuoroparia, antaen neljä hittiä, mutta nämä johtivat neljään juoksuun. Tästä huolimatta kovassa vireessä oleva Yankeesin offense pelasi Happille voiton, juoksuin 11-6.

Yankees on viimeisissä seitsemässä ottelussaan takonut peräti 56 juoksua ja runkosarjan viimeisessä ottelusarjassa se kukisti Red Soxin vieraissa, voitoin 3-1. Red Sox on suosikkini mestariksi, mutta sarjan ensimmäiseen otteluun se on asetettu liian suureksi ennakkosuosikiksi. Koska kyseessä ovat niin juoksuvoimaiset joukkueet on ottelun päättyminen yhden juoksun erolla kovin epätodennäköistä. Jättikerrointa haetaan Yankeesin voitolla, vähintään kahden juoksun erolla.

Pelivalintamme:

Handicap: New York Yankees -1 @3.25

Unibet - Lue arvostelu

3.25

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

3.25

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

3.25

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.25

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

3.25

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

3.20

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

3.20

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

3.20

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan