MLB: Boston Red Sox - New York Yankees

MLB: Boston Red Sox - New York Yankees
MLB | Boston Red Sox - New York Yankees | 03:08 | 6.10.2021
Kohde sulkeutuu: 06.10.2021 03:08
Boston on vetomarkkinoilla altavastaaja, vaikka se on kotijoukkue ja sen sisäpeli on ollut parempaa. Eikä pitchereistäkään ole Yankeesille juurikaan etua.MLB:n American Leaguen wild card -ottelussa ovat vastakkain todelliset perinneviholliset New York Yankees sekä Boston Red Sox. Urheilussa on paljon joukkueita, joiden kohtaamisista on jo tullut legendaarisia ja historiallisia, ja tämä on yksi niistä.
MLB:n pudotuspelit ovat merkillinen näytös. Runkosarja kestää ensin 162 matsia, ja sitten villi kortti -ottelupari ratkaistaan yhdellä ottelulla.

Tämä matsi pelataan Bostoni Fenway Parkilla, ja siitä voi laittaa Red Soxille pientä etua.

American Leaguen wild card -paikoista oli tällä kaudella todella tiukka kisa. Yankees varmisti paikkansa vasta viime sunnuntaina voittamalla Tampa Bayn 1-0. Bostonillakin meni sunnuntaiseen kauden runkosarjan viimeiseen otteluun ennen kuin paikka oli varma. Se voitti sunnuntaina Washingtonin 7-5.Red Sox ja Yankees pelasivat keskenään tiukan runkosarjan. Boston voitti joukkueiden väliset matsit 10-9. Tämän matsin voittaja kohtaa seuraavalla kierroksella American Leaguen itälohkon ykkösen Tampa Bayn.

New York Yankeesin runkosarja oli erittäin epätasainen. Paperilla sen sisäpeli näyttää erinomaiselta, mutta kovin harvoin se pelasi tasollaan. Lopulta Yankeesin keskiarvoksi tuli 4.38 juoksua per ottelu. Pitcher-osasto sitten hoiti hommansa paremmin, koko ryhmän ERA oli 3.76.

Cole ja Eovaldi on tasainen pari


Wild card -ottelussa Yankeesin aloittava pitcher on Gerrit Cole. Hänen kauden lukemansa ovat voittosaldo 16-8 sekä ERA 3.23. Viime ottelussaan Colella oli hankalaa. Keskiviikkona Torontoa vastaan hän antoi viisi juoksua kuudessa vuoroparissa.
Yankeesin sisäpelin ykkönen on ollut Aaron Judge, joka on nyt lyönyt 39 home runia.

New Yorkilla on jokunen avainpelaaja sairastuvalla. Sivussa ovat ainakin LeMahieu, Voit, Hicks, Frazier sekä Andujar.

Bostonin sisäpeli oli erinomaista koko kauden. Se teki 5.11 juoksua per ottelu. Pitcher-osasto pelasi paremmin kuin viime kaudella. Joukkueen ERA oli 4.27.
Red Soxin aloittava pitcher ottelussa on Nathan Eovaldi, ja hänen lukemansa ovat 11-9 ja ERA 3.72. Viikolla Eovaldi pelasi Baltimorea vastaan, ja kuudessa vuoroparissa hän ei antanut ainuttakaan juoksua.
Bostonilla ei ole tällä hetkellä ainuttakaan avainpelaajaa sivussa.

Yankees on epätasainen joukkue, mutta niin on Bostonkin. Red Soxin sisäpeli on ollut kauden mittaan parempaa, ja se on tässä ottelussa ratkaiseva tekijä. Eovaldi sekä Cole ovat tasaväkinen pari kummulla. Cole on vielä loppukaudesta ollut alkukautta heikompi.

Boston on kotijoukkue, pitcher-puoli voisi olla aikalailla tasan ja Bostonin sisäpeli on ollut varmempaa. Vetomarkkinoilla Yankees on suosikki, joten kyllähän siihen täytyy laittaa vastaan. Lapulle Boston Red Sox, kerroin on yli kakkosen.

Rabona - 200€ tervetuliaisbonus tarjolla!


Oletko tutustunut aikaisemmin Rabona vedonlyöntisivustoon? Uutena pelaajana saat nyt 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää Rabona arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta pelaamaan.
Rabona: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››