MLB: Boston Red Sox - Toronto Blue Jays

Julkaistu: 11.04.2019 17:24


MLB: Boston Red Sox - Toronto Blue Jays
MLB | Boston Red Sox - Toronto Blue Jays | 02:10
NordicBet NordicBet
Massiivisesta mestaruuskrapulasta kärsivä Red Sox on voittanut vain kolme pelaamastaan 12sta ottelusta. Todennäköisesti vahvan materiaalin omaava joukkue alkaa jossain vaiheessa kiipeämään kohti kärkeä, mutta ainakin Blue Jays kykeni eilen yllättämään Red Soxin tämän kotikentällä lukemin 7-5. Red Soxilla on ollut ongelmia, niin hyökkäys-, kuin puolustuspelissäkin. Joukkuetta vastaan on lyöty 6.6 juoksua ottelua kohden, kun Red Sox on osunut 4.25 kertaa ottelua kohden.

Red Sox lähtee otteluun syöttäjänään Nathan Eovaldi, joka on kahdessa ensimmäisessä startissaan syöttänyt yhteensä 10 inningiä, antaen 12 hittiä ja yhdeksän ansaittua juoksua. Vastustajat ovat osuneet hänen syöttöihin .300 keskiarvolla ja WHIP on 1.80. Viime kaudella Eovaldi syötti Blue Jaysia vastaan Fenway Parkilla 3.2 inningiä relieverinä ja antoi 3 hittiä, sekä kaksi ansaittua juoksua.

Blue Jaysin syöttäjänä aloittava Aaron Sanchez on aloittanut kauden vahvasti. Ensimmäisessä startissaan hän syötti kotikentällä Tigersia vastaan viiden vuoroparin shutoutin ja toisessa ottelussa Sanchez syötti vieraissa Indiansia vastaan kuusi vuoroparia, antaen viisi hittiä ja kaksi ansaittua juoksua. Vastustajat ovat osuneet hänen syöttöihin .205 keskiarvolla ja WHIP on 1.18.

Blue Jaysin hyökkäyspeli on ollut kovin köykäistä, mutta Eovaldia vastaan joukkueella on hyvä sauma onnistua. Eilisessä ottelussa lyödyt seitsemän juoksua on joukkueen kauden ennätys minkä uskon tuovan lisäboostia illan otteluun. Sanchezin jatkaessa hyviä otteitaan Blue Jaysilla on eväät siirtyä ottelun jälkimmäiselle puolikkaalle johtoasemassa.

VB:n Telegram- palvelu on nyt avoinna!


Veikkausbonusten Telegram- keskusteluryhmä on nyt auki. Liity kasvavaan joukkoon vedonlyönti- ja urheiluihmisiä, niin saat päivittäisiä vihjeitä ja tarjouksia palveluun. Sana on jokaisella vapaa, ja jokaisen näkemystä arvostetaan!

Pelivalintamme:

Tasapelillä ei vetoa – Ensimmäiset 5 vuoroparia: Toronto Blue Jays @2.55

Unibet - Lue arvostelu

2.55

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.55

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.55

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.55

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan