MLB: Boston Red Sox - Toronto Blue Jays

Julkaistu: 14.07.2018 17:45


MLB: Boston Red Sox - Toronto Blue Jays
MLB | Boston Red Sox - Toronto Blue Jays | 20:05
Royal Panda Royal Panda
Red Soxin komea 10 ottelun voittoputki katkesi eilen, kun Blue Jays oli parempi juoksuin 13-7. Tänään on hyvä aloittaa uuden voittoputken rakentelua, kun pitcher-etu on kotijoukkueella selkeä.

Red Soxin syöttäjänä aloittaa Eduardo Rodriguez, joka ei ole heinäkuun kahdessa startissa antanut vielä juoksuakaan. Nationalsia ja Rangersia vastaan käydyissä otteluissa hän syötti yhteensä 11.2 vuoroparia ja antoi kuusi hittiä. Rodriguez kohtasi Blue Jaysin viimeksi toukokuun lopussa, jolloin hän syötti 6.2 vuoroparia ja antoi kolme hittiä, sekä kaksi juoksua.

Blue Jays joutuu lähettämään kummulle Sam Gaviglion, joka starttasi viimeksi kaksi päivää sitten. Hän tosin syötti vierasottelussa Bravesia vastaan vain 1.2 vuoroparia ja antoi kuusi hittiä ja yhtä monta ansaittua juoksua. Gaviglion saldo vieraissa viiden startin jälkeen on 1W-3L, ERA 8.72 ja WHIP 1.48.

Red Sox saanee otteluun hyvän lähdön ja odotan joukkueen olevan selvässä johdossa jo ottelun puolivälissä.

Katso MLB:tä ilmaiseksi!


Baseballia veikataan Suomessa enemmän kuin muissa pohjoismaissa yhteensä. Major League Baseball (MLB) on maailman kovin baseball-sarja, samalla myös Yhdysvaltojen kansallispeli. Baseball on yksi lajeista joissa vedonlyöjät tekevät eniten voittoa vain tilastojen perusteella. Tämä laji näkyy Unibetilla ilmaiseksi suorana lähetyksenä ja voit samalla lyödä vetoa.

Pelivalintamme:

Handicap - First 5 Innings: Boston Red Sox -1.5 @2.04

Unibet - Lue arvostelu

2.04

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.04

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.04

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan