Valioliiga: Bournemouth - Arsenal

Julkaistu: 13.01.2018 19:30


Valioliiga: Bournemouth - Arsenal
Valioliiga | Bournemouth - Arsenal | 15.30
LeoVegas LeoVegas
Sunnuntain ensimmäinen Valioliiga ottelu käydään Bournemouthin ja Arsenalin välillä.

Kotijoukkue sijailee sarjataulukossa sijalla 16, saldolla 5-6-11. Joukkue ei ole hävinnyt viimeiseen 3 sarjaotteluun, joten se pääsee ihan hyvistä tunnelmista tähän otteluun. Sanottakoon kumminkin että joukkueen peli on kuitenkin takerrellut ajoittain aika pahasti. Vaikka joukkue ei ole hävinnyt viimeiseen 3 otteluun, se on saalistanut ainoastaan 1 voiton viimeisestä 10 pelistä. Callum Wilson on ollut hyvä palattuaan loukkaantumisen jäljiltä.

Vierasjoukkue Arsenal puolestaan sijailee sarjataulukossa sijalla 6, saldolla 11-6-5. Joukkue lähtee otteluun kohtuullisen masentavista lähtökohdista. Alla tappio FA Cupissa sarjaporrasta alemmalle Nottinghamille ja joukkueesta on useampi herra siirtohuhujen kohteena. Toki voinee kysyä että panostiko Arsenal ihan tosissaan FA Cuppiin, kun kentällä oli puolentusinaa reservi miehiä? Joukkue ei ole voittanut viimeiseen 4 otteluun, jos Cup ottelut lasketaan mukaan, joten nyt olisi kasvojen pesun aika.

Joukkue tarvitsisi kipeästi vahvistuksia oikeastaan joka osa-alueelle. Tietty ringin leveys + laatu puuttuu Arsenal ryhmästä. Kentälle on laittaa laadukkaat 11 miestä, mutta vaihdosta ei ole tuoda tarpeeksi laatua esimerkiksi puolustukseen. Rob Holdingin otteet ovat olleet hirvittävää katsottavaa, eikä myöskään Calum Chambers ole vakuuttanut, tuohon kun lisää vielä Per Mertesackerin on soppa valmis. Kolmikko voisi pärjätä Championship tasolla ihan hyvin.

Ottelu tulee todella vaikeaan aikaan Arsenalin kannalta kun epävarmaa on esimerkiksi lähteekö Alexis Sanchez ja Mesut Özil. Samaan aikaan toisaalta ottelu tulee hyvään aikaan koska Arsenal voi pestä kasvonsa tuon Nottingham ottelun jäljiltä ja palata voittojen tielle. Otteluparin historiassa kotijoukkue on ollut Arsenalin puristuksessa, eikä tässäkään ottelussa käy toisin.
Mr Green tarjoaa tällä haavaa netin parhaita kertoimia, ennen kaikkea Valioliiga-kohteisiin. Sivusto toimii muutenkin loistavasti ja mikäli rekisteröidyt Mr Greenille uutena asiakkaana nyt, saat myös 2x25€ ilmaisvedot - ilman kierrätysvaatimuksia. Voit tutustua sivustoon ja lunastaa 50€ ilmaisvedot ilman kierrätystä tästä >>Pelivalintamme:

Arsenal (-1) @2.75

Mr Green - Lue arvostelu

2.75

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan