FA Cup: Bournemouth - Brighton

Julkaistu: 05.01.2019 10:03


FA Cup: Bournemouth - Brighton
FA Cup | Bournemouth - Brighton | 14:30
Viime ottelussaan Valioliigassa Bournemouth paukutteli Watfordin kanssa ensimmäisellä puoliajalla kuusi maalia, kolme kumpainenkin. Pukukopissa sitten muistettiin, että on sellainenkin asia kuin puolustaminen ja toisella jaksolla ei tehty maaleja.
Bournemouth on ollut hieman heikommassa kunnossa viime viikkoina. Viimeisistä viidestä ottelusta se on voittanut vain yhden ja hävinnyt kolme.

Bournemouth ei ole viime vuosina pelannut hyvin FA Cupissa. Kahtena edellisenä kautena se on pudonnut kolmannella kierroksella League One -sarjan joukkueelle.

Callum Wilson on huhujen mukaan Chelsean kiikarissa, ja se saattaa tarkoittaa, että Bournemouthin manageri Eddie Howe ei peluuta miestä tänään.

Brightonin saldo viidessä viime liigaottelussa on 1-2-2, eli ei se ole pelannut juurikaan Bournemouthia paremmin. Kumpikin joukkueista on Valioliigassa keskikastin ryhmiä, eikä putoaminen ole uhkana. Kummallakaan ei ole tarvetta erityisesti säästellä pelaajia, tuoreita jalkoja managerit varmasti kuitenkin haluavat tuoda avaukseen.

Joukkueet kohtasivat liigassa juuri joulun alla Bournemouthissa, ja sen pelin kotijoukkue vei 2-0.

Bournemouthin otteluissa on tehty runsaamman puoleisesti maaleja. Varsinkin Valioliigan kärkijoukkueet ovat tehneet sitä vastaan kasapäin kasseja. Brightonin viidestä viime vierasmatsista kolme on mennyt yli 2.5 maalin. Vetomarkkina on sitä mieltä, että pelissä tulee vähemmänpuoleisesti maaleja, mutta ei siihen ole erityistä syytä. Yli 2.5 maalia saa yli kahden kertoimia, niitä voi pelata. Kyllä tässä ainakin kolmeen mennään joka toisella kerralla.

Aloita vedonlyönti ilman rekisteröintiä Nopeampi.comissa


Nopeampi.com tarjoaa vedonlyöntiä täysin ilman rekisteröintiä. Sen kuin siirryt sivustolle ja alat pelaamaan! Ei dokumenttien lähetystä, vaan kirjautuminen tapahtuu suoraan pankkitunnuksillasi. Pelaaminen on turvallista ja vaivatonta. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.


Pelivalintamme:

yli 2.5 maalia @2.04

Nordicbet - Lue arvostelu

2.04

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.04

Nappaa 100€ vedonlyöntibonus Betssonille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.04

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.03

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.02

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.00

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.00

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan