Championship: Bournemouth - Cardiff

Championship | Bournemouth - Cardiff | 21:45 | 30.12.2021
Kohde sulkeutuu: 30.12.2021 21:45
Bounemouthin kotimatseissa on tehty paljon maaleja, samaten Cardiff on viime matseissa ollut runsasmaalinen joukkue.Bournemouth nousi viime kierroksella Championshipin kärkeen, kun se voitti QPR:n vieraissa 1-0 ja entinen ykkösjoukkue Fulham meni häviämään oman matsinsa. Bournemouth on ollut viime aikoina kehnossa kunnossa. QPR-voitto katkaisi sen kuuden voitottoman ottelun putken. Matsin ratkaisu oli Dominic Solanken puskumaali ennen puoliakaa.

Bournemouthin tappioputken aikana se ei pelannut erityisen kehnosti, mutta pallo vain ei pomppinut. Joulukuun puolivälin kotiottelu Blackburnia vastaan oli etupäässä Bournemouthin hallintaa, mutta maalin teko takkusi. Fulhamin kentällä pelatussa tasurissa Bournemouth oli kyllä pahasti ottava osapuoli.

Cardiff oli kaudella 2018-19 Valioliigan joukkue, mutta se ei nyt ole pelaamassa paluusta pääsarjaan. Cardiff on sarjataulukossa sijalla 20, vain kolme pistettä putoamisrajan alapuolella olevaa Peterboroughia edellä. Viime kierroksellaan Cardiff pelasi Birminghamin kanssa tasan 2-2.
Koronavirus on sotkenut otteluohjelmaa Mestaruussarjankin puolella. Cardiffin kaksi viimeisintä matsia peruttiin, sen edellinen ottelu oli yli kaksi viikkoa sitten.

Bournemouth on ollut vaisu kotijoukkue


Kotimatsit ovat olleet Bournemouthille tällä kaudella hankalia. Vaikka se on sarjakärki, niin kotiotteluiden sarjataulukossa se on vasta sijalla seitsemän.
Cardiff sitten taas on vastaavasti ollut hyvä vierasjoukkue. Vierasotteluiden sarjataulukossa se on kahdeksantena.

Bournemouthin puolustuksen Lloyd Kelly on ollut viime päivinä koronakaranteenissa, mutta joukkueen manageri Scott Parker on ilmoittanut olevansa toiveikas Kellyn pelaamisesta. Steve Cook ei ollut joukkueen mukana viime matsissa. Hän on ilmeisesti vaihtamassa seuraa tammikuussa, joten ei hän sitten nytkään ole joukkueessa.

Junior Stanislas on ollut tällä kaudella etupäässä loukkaantuneena. Viime kierroksella hän oli aloituksessa vasta toisen kerran, mutta peli sujui mainiosti.

Cardiff oli harjoituskentällä maanantaina ensimmäistä kertaa kymmeneen päivään. Joukkueen kapteeni Sean Morrison on pelikiellon jälkeen taas mukana, mutta ei hän välttämättä heti ole avauksessa.


Bournemouthin voittokerroin ottelussa on vain noin 1.70, eikä siitä saa peliä. Cardiff on viime aikoina ollut runsasmaalinen joukkue, sen kolmessa viime matsissa on tehty 12 maalia. Bournemouthin viidessä viime kotiottelussa se on kolmesti päästänyt kaksi kassia, ja itse tehnyt näissä viidessä yhteensä kymmenen maalia, vaikka viimeksi se jäikin nollille. Trendi hieman osoittaa runsasmaalisemman matsin suuntaan. Yli 2.5 maalia saa kertoimeksi noin 1.90, ja siihen voi pienen panoksen laittaa.


Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

yli 2.5 maalia @1.92

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.92

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.91

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.9

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.83

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.83

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders