Valioliiga: Bournemouth - Manchester United

Julkaistu: 02.11.2018 13:43


Valioliiga: Bournemouth - Manchester United
Valioliiga | Bournemouth - Manchester United | 14:30
Manchester United voitti viime viikonloppuna kotonaan Old Traffordilla Evertonin 2-1. Manageri Jose Mourinho oli sitä mieltä, että Unitedin olisi pitänyt hoitaa ottelu selvemmin ja vaivattomammin. Voitto oli kuitenkin petrausta ManU:n alkukauteen, tähän mennessä Valioliiga-kausi on ollut Unitedille lähes katastrofi.
United on liigassa kahdeksas, viime kaudella tähän aikaan se oli toisena. Viime kaudella United oli päästänyt kymmenessä ensimmäisessä Valioliigan ottelussa neljä maalia, mutta tällä kaudella jo huimat 17. Jose Mourinhon joukkueet olivat aina ennen erityisen hyviä puolustuspäässä, ja koko joukkueen pelisysteemi palveli puolustusta.

Jos ManU:lla menee kehnosti, niin Bournemouth sitten taas pelaa seurahistoriansa parasta alkukautta. Se on nyt liigassa kuudentena, vain yhden pisteen viitospaikan Tottenhamia perässä.
Bournemouthin nousu on ollut huima. Kymmeen vuotta sitten seura tappeli olemassaolostaan, kun se oli saanut League Twossa 17 pisteen rangaistuksen.

Bournemouth hävisi syyskuun loppupuolella Burnleylle 0-4, ja sen jälkeen se on pelannut kaikki turnaukset mukaan lukien kuusi ottelua, joista on tullut viisi voittoa ja tasuri. Viime liigakierroksella Bournemouth voitti Fulhamin vieraissa 3-0. Viikolle se voitti Liigacupissa Norwichin 2-1.

Bournemouthin menestys on ollut kuin satu seuran faneille, mutta hieman helppo otteluohjelma huijaa joukkueen todellista tasoa. Se on pelannut kahdesti viime kauden top seiska -joukkuetta vastaan, ja hävinnyt molemmat. Bournemouthin neljä viimeistä liigaottelua ovat olleet Crystal Palacea, Watfordia, Southamptonia ja Fulhamia vastaan.

Vetomarkkina arvioi ManU:n vajaan 50 prosentin suosikiksi, ja varmaan luku on kohdallaan. Yli 2.5 maalia saa kertoimeksi noin 1.75, ja se tuntuu pelattavalta. Mourinho ei saa joukkuettaan pelaamaan hyvää puolustuspeliä, ja Bournemouth on kotonaan ollut hyvä tekemään maaleja. Tämän kauden liigapeleissä se on jäänyt vain kerran kotonaan alle kahden maalin. Kyllä tässä pelissä tehdään vähintään kolme maalia kuusi kertaa kymmenestä.

Pelivalintamme:

yli 2.5 maalia @1.75

Betway - Lue arvostelu

1.75

Lunasta Betway bonus: 100€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.75

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.75

Bethard - Lunasta kova 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.74

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

1.74

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

1.71

Hyödynnä Scandibetin 50% bonus 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan