Valioliiga: Bournemouth - Tottenham

Julkaistu: 11.03.2018 10:25


Valioliiga: Bournemouth - Tottenham
Valioliiga | Bournemouth - Tottenham | 18.00
LeoVegas LeoVegas
Katso myös: 2x25€ ilmaisvedot!
MrGreen tarjoaa 2x25€ ilmaisvetoja ensitalletusbonuksena ja ne ovat täysin kierrätysvapaita.

Sarjan puolivälin tuntumassa oleva Bournemouth saa vieraakseen Tottenhamin. Bournemouth lähtee otteluun hyvistä asetelmista, kun se ei ole hävinnyt kuin kerran viimeisen kymmenen kierroksen aikana. Bournemouth oli voittaa Leicesterin edellisessä ottelussa, mutta päästi ottelun tasoihin lisäajalla. Bournemouth on ollut erinomainen viime aikoina kotona. Se ei ole hävinnyt viiteen edelliseen otteluun kotistadionillaan. Maaleja se kyllä päästää aivan liian paljon.

Tottenham putosi keskiviikkona Mestarien Liigasta, joten Mauricio Pochettinon tärkein tehtävä on nyt sijoittua Valioliigassa neljän parhaan joukkoon. Tottenham käy tällä hetkellä tuota taistoa Liverpoolin ja Chelsean kanssa. Spursilla olisi mahdollisuus mennä Liverpoolin ohi ottamalla tästä kolme pistettä. Tottenham on pelannut oikein mainiosti viime viikot eikä se ole päästänyt yhtään maalia kolmeen edelliseen liigaotteluun. Tottenhamilla oli melkoinen sirkus päällä niin Huddersfieldiä kuin Crystal Palaceakin vastaan, että oli suorastaan ihme, että numerot pysyivät niin maltillisina.

Tottenham on ollut erittäin vaarallinen muutamassa edellisessä ottelussa ja sillä on ollut kyllä paikat iskeä enemmänkin maaleja. Harry Kane haluaa varmasti voittaa Valioliigan maalipörssin, joten eiköhän siltäkin suunnalta aleta näkemään maaleja oikein huolella. Bournemouthin puolustus ei vakuuta niin paljoa, jotta uskoisimme sen kestävän Spursin kovan painostuksen. Tottenham tulee tekemään tänään paljon maaleja.
Mr Green tarjoaa tällä haavaa netin parhaita kertoimia, ennen kaikkea Valioliiga-kohteisiin. Sivusto toimii muutenkin loistavasti ja mikäli rekisteröidyt Mr Greenille uutena asiakkaana nyt, saat myös 2x25€ ilmaisvedot - ilman kierrätysvaatimuksia. Voit tutustua sivustoon ja lunastaa 50€ ilmaisvedot ilman kierrätystä tästä >>Pelivalintamme:

Tottenham yli 2.5 @2.60

Mr Green - Lue arvostelu

2.60

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan