Valioliiga: Bournemouth - Wolverhampton

Julkaistu: 22.02.2019 14:51


Valioliiga: Bournemouth - Wolverhampton
Valioliiga | Bournemouth - Wolverhampton | 17:00
Nordicbet Nordicbet
Bournemouth ja Wolverhampton kumpainenkin pelaavat paikasta Valioliigan ylemmällä puoliskolla. Wolvesin kausi varsinkin on ollut myönteinen yllätys. Nousijajoukkue on nyt sijalla seitsemän. Top kuusi -porukka on karannut 11 pisteen päähän, mutta toki Wolves on resursseilta aivan toisella tasolla kuin kärkipään suurseurat.
Wolvesilla on nyt alla kaikki turneet mukaan lukien seitsemän ottelun tappioton putki.

Bournemouthkin on kaukana putoamisrajasta, ja se on sille hyvä tilanne. Se on nyt sijalla 11, ja matkaa putoamisrajan alapuolella olevaan Southamptoniin on yhdeksän pistettä. Bounemouth tulee varmistamaan liigapaikkansa hyvissä ajoin ennen viimeistä kierrosta.

Bournemouthilla on alla kahden tappion putki. 0-3 -tappio Liverpoolin Anfieldilla ei ole kovinkaan ikävä tulos joukkueelle, mutta 0-2 -tappio Cardiffin kentällä oli kehno ottelu. Muutenkin joukkue on kaikki matsit mukaan lukien heikossa kunnossa, se on voittanut vain kaksi ottelua viimeisistä yhdeksästä.
Kotikentällään Bournemouth on ollut kuitenkin hyvä. Se on voittanut Vitality -stadionillaan kaksi viimeistä liigapeliä yhteismaalein 6-0, ja varsinkin Chelsean riepotteleminen 4-0 oli kova tulos. Bournemouthin ongelma on selvästi epätasaisuus.

Kotijoukkueella on loukkaantumisongelmia, sivussa ovat ainakin Wilson, Brooks, Cook ja Francis. Wolvesilla on tässä käynyt tuuri, sen sairastupa on käytännössä tyhjä.

Kotijoukkueen loukkaantumisongelmat ja epätasaisuus kääntävät peliä vierailijoille. Se on vetomarkkinollakin lievä suosikki, Wolvesin voittokertoimet ovat 2.60 paikkeilla. Ottelusta on lupa odottaa maalirikasta ja viihdyttävää, vaikka tässä vetomarkkina on aivan eri mieltä. Yli 2,5 maalia saa jopa yli kahden kertoimia, ja toki ne on pelattava. Bournemouthin viidestä viime kotimatsista kolme on mennyt vähintään kolmeen maaliin. Wolvesin viidestä viime vierasottelusta neljä on mennyt yli 2,5 maalin.

Pelivalintamme:

yli 2.5 maalia @2.12

Unibet - Lue arvostelu

2.12

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.12

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.12

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.12

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
18bet - Lue arvostelu

2.07

Nappaa 100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.05

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.05

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan