Copa America: Brasilia - Peru | Pitääkö Perun puolustus?

Julkaistu: 07.07.2019 00:04


Copa America: Brasilia - Peru | Pitääkö Perun puolustus?
Copa America | Brasilia - Peru | 23.00 | Brasilia ja Peru kohtaavat sunnuntaina vuoden 2019 Copa American loppuottelussa. Brasilia on ottelun selkeä ennakkosuosikki.
Turnausisäntä Brasilian otteet ovat olleet melko vakuuttavia tähän mennessä: viidestä ottelusta saldona on kolme voittoa ja kaksi tasapeliä, eikä omiin ole mennyt vielä maaliakaan. Välierissä Selecao kaatoi Argentiinan 2–0 ja oli ottelussa selvästi parempi joukkue.

Brasilian pelaajilla vaikutti turnauksen alussa olevan hieman vaikeuksia sopeutua koviin paineisiin, joita kotiyleisö antoi muun muassa viheltämällä kun peli ei kulkenut. Turnauksen edetessä paineet ovat hellittäneet, ja pelaajat ovat hoitaneet tiukatkin paikat hienosti, kuten molemmat pudotuspeliottelut. Uskoa antaa varmasti myös se, että oma pää pitää loistavasti.

Peru selvisi yllättäen finaaliin kukistamalla ensin Uruguayn puolivälierissä rangaistuspotkujen jälkeen ja sitten Chilen välierissä komeasti 3–0. Puolivälierä oli joukkueelta pitkälti puolustustaistelua, mutta Chileä vastaan se pelasi ajoittain hienosti hyökkäyspäässä. Toki siinäkin ottelussa Peru piti palloa ainoastaan 35 prosenttia ajasta.

Puolustustaistelua tulee finaalikin todennäköisesti Perulle olemaan. Brasilian joukkue on luonnollisesti huomattavasti laadukkaampi, ja Perun maalipaikat ovat todennäköisesti vähissä. Vielä kun Brasilian oma pää on pitänyt täydellisesti tässä turnauksessa, ei Perun ensimmäinen Copa American mestaruus sitten vuoden 1975 ole kovin todennäköinen.

Brasilia voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen tässä turnauksessa peräti 5–0, mutta samanlaisia murskajaisia tuskin nähdään tässä ottelussa. Peru keskittyy ottelussa pitkälti puolustamiseen, ja brasseilla voi olla vaikeuksia murtaa tätä bussia. Mitä pidemmälle tilanne pysyy maalittomana, sitä parempi se on Perulle.

Pelivalintamme otteluun on alle 2,5 maalia. Finaalissa peli on Brasiliankin puolesta varmasti tarkkaa, eikä turhia riskejä oteta. Voi olla, että avausmaalia saadaan odottaa jonkin aikaa.

Pelivalintamme:

Alle 2,5 maalia @1.80

Royal Panda - Lue arvostelu

1.80

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan
LV BET - Lue arvostelu

1.80

Lunasta 5€ ilmaista pelirahaa ilman talletusta + 50€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Casino - Lue arvostelu

1.80

Käytä nyt 25€ riskitön bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Guts - Lue arvostelu

1.80

Hyödynnä 50€ riskitön vetoLue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.80

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.80

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.80

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

1.80

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Olybet - Lue arvostelu

1.80

Olybet auki nyt myös suomeksi, tarjolla 25€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.78

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan