MM-karsinnat: Brasilia - Peru

MM-karsinnat: Brasilia - Peru
MM-karsinnat | Brasilia - Peru | 03:30 | 10.9.2021
Kohde sulkeutuu: 10.09.2021 03:30
Brasilia on viime aikoina ollut todellinen under-joukkue, ja miksipä se nyt muuttuisi. Kerroinkin on kohdallaan.Brasilia on edelleen Etelä-Amerikan MM-karsintalohkon kärjessä puhtaalla pelillä. Seitsemän matsia, seitsemän voittoa, maaliero 17-2. Brasilian edellinen ottelu Argentiinaa vastaan meni farssiksi. Ottelua ei oltu pelattu kymmentäkään minuuttia, kun Brasilian terveysviranomaiset ryntäsivät kentälle väittäen, että kolme Argentiinan pelaajaa oli rikkonut koronakaranteenisääntöjä, kun he eivät olleet ilmoittaneet tulleensa maahan Englannista. Ongelman ydin lienee se, kun Valioliigan joukkueet eivät päästäneet brasilialaisia pelaajiaan maaotteluun edessä olevan työlään koronakaranteenin vuoksi. Tästä raivostuttiin Brasiliassa, ja nyt sitten ilmeisesti laitettiin puntit tasan. Kukaan ei pelaa, jos meiltä otetaan puoli avauskokoonpanoa pois, taisi olla suunnitelma Brasiliassa.

Ennen Argentiina-ottelua Brasilia oli lyönyt Chilen vieraissa 1-0. Sekin matsi pelattiin ilman Valioliigan pelaajia, ja ehkä voisi sanoa sen näkyneen. Chile oli ottelussa aktiivisempi ja loi enemmän maalipaikkoja. Avauspuoliskolla kaksi parasta maalipaikkaa oli ollut Chilen, mutta Brassien veskari Weverton hoiti tilanteet. Liverpoolin Alisson ja Man Cityn Ederson ovat normaalisti Brasilian ykkös- ja kakkosveskarit, mutta nyt he istuvat Englannissa ja katsovat matsit televisiosta.

Toisella puoliskolla Brasilian Everton Ribeiro teki ottelun ainoan maalin paluupallosta. Maalin jälkeen Chilen kiri jäi vaisuksi, ja tulos oli rutiinivoitto brasseille.

Peru oli tiukilla Venezuelan kanssa


Peru on astetta heikompi joukkue kuin Chile. Se voitti viimeksi lohkon heikoimman Venezuelan kotonaan 1-0. Peru ei mitenkään ollut ottelussa hallitseva, matsi olisi voinut kääntyä toiseenkin suuntaan. Perun Cueva teki ottelun ainoan maalin Veneuelan puolustuksen pahasta virheestä. Peru sai toisenkin kerran pallon maaliin, mutta sen tilanteen VAR hylkäsi paitsiona. Näiden kahden lisäksi oikeastaan Venezuelalla oli ottelussa paremmat paikat.

Weverton jatkanee Brasilian maalilla, ja Gabriel Barbosa kärjessä Neymarin parina. Brasilialla on kyllä joukkueessa laajuutta, jolla korvata pois jääneet Valioliigan pelaajat. Toppariparina on PSG:n Marquinhos sekä Real Madridin Eder Militao, keskikentän ankkurina on Realin Casemiro.

Perun päävalmentaja Gareca jätti Copa Americasta kokeneet Paolo Guerreron ja Raul Ruidiazin sivuun, mutta nyt he ovat taas mukana. Muuten joukkue on hyvin sama kuin kesän Copa Americassa. Tapia ja Yotun ovat olleet Perun parhaimmistoa keskikentän pohjalla.


Brasilian voittokerroin on noin 1.30 ja Perun noin 10.00. Kumpikaan ei innosta peliin, mutta alle 2.5 maalia noin kakkosen kertoimella voisi olla varovaisen betsin paikka. Brasilian viidessä viime matsissa on tehty yhteensä kuusi maalia. Ei se ole ollenkaan maalijuhlien joukkue tällä hetkellä.

Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Alle 2.5 maalia @2.02

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.02

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.00

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.98

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.98

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.95

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.95

ComeOn - 150€ talletuksella 300€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders