Harjoitusottelu: Brasilia - Uruguay

Julkaistu: 08.08.2019 12:09


Harjoitusottelu: Brasilia - Uruguay
Harjoitusottelu | Brasilia - Uruguay | 03:00
Brasilia valmistautuu koripallon mm-kisoihin kohtaamalla tänään kesän ensimmäisessä harjoitusottelussaan Uruguayn. Brasilia pelaa Kiinassa pelattavissa MM-kisoissa lohkossa, mistä heillä on mahdollisuus edetä toiselle kierrokselle, kun lohkossa vastaan tulee Kreikka, Uusi-Seelanti sekä Montenegro. Helppoja pelejä ei ole, mutta Brasilialla on tänä vuonna kelpo ryhmä ja joukkue on historiassa pystynyt kelppo suorituksiin arvokisoissa.

Brasilian joukkueesta löytyy paljon NBA-kokemusta, kun mukana ovat mm. Cleveland Cavaliersissa aiemmin pelannut Anderson Varejao, joka tätänykyä pelaa Espanjassa, sekä myös aiemmin NBA:ssa pelannut Leandro Barbosa. Nuorempia NBA-pelaajia ovat mm. Brun Caboclo, joka varattiin jo vuonna 2014 hyvin nuorena ja on edustanut Torontoa, Sacramento ja viime kaudella pelasi Memphis Grizzliesin riveissä 34 ottelua hieman yli 8 pisteen keskiarvolla. Lisäksi tänä kesänä draftissa Atlanta Hawks valitsi Marcos Louzada Silvan toisella kierroksella, mutta hänet treidattiin kuitenkin samana iltana New Orleans Pelicansiin. Joukkueessa on siis paljon kokemusta ja joukkueessa on selkeä päämäärä edetä MM-kisoissa alkulohkosta jatkoon.

Uruguay ei ole kummoinen koripallomaa perinteisesti, joskin heiltäkin löytyy kohtuullisia pelaajia muutamia. Uruguay pelasi juuri Pan American Gamesia tulosten jäädessä laihoiksi. Uruguay voitti Meksikon, mutta hävisi Argentiinalle reilusti sekä Puerto Ricolle ja Venezuelalle.

Joukkueen parhaimmistoon kuuluu mm. takamies Luciano Parodi, joka pelaa Brasiliassa Francan joukkuessa sekä nuori Martin Rojas, joka luultavasti on myös ensi kesän NBA draftissa mukana kokeilemassa onneaan, mutta tuskin tulee draftatuksi. Hän edustaa kotimaassaan Larre Borgesia. Joukkueessa on myös mielenkiintoinen nimi, todellinen veteraani, 34 vuotias Kiril Wachsmann, joka viime ottelussa napsi 14 levypalloa. Hän pelaa myös Uruguayssa Defensor Sportingin joukkueessa, mutta hänellä on jopa neljän eri maan kansalaisuus. Nimestä voi päätellä hänen olevan saksalainen, mutta hän on myös Uruguayn, USA:n ja Espanjan kansalainen. Nuorena hän pelasi Bronxissa, New Yorkissa ja kävi Ionan yliopiston.

Brasilia on ehdottomasti näistä joukkueista laadukkaampi. Fokus on vahvasti MM-kisoissa ja hyvä esitys tästä ottelusta siivittäisi heidät hyvään alkuun valmistautumisessa. Joukkueen NBA-kokemus ja laatu tulevat näkymään heikompaa Uruguayta vastaan. Hieman reilummalla tasoituksellakin olemme valmiita pelaamaan Brasiliaa.

Tuplaa tämän kohteen voitot 200€ saakka!


Voit tuplata tämän kohteen voitot liittymällä uutena pelaaja Mr Greenin vedonlyöntiin ja hyödyntämällä tervetulotarjouksesi. Saat ensimmäisen vetosi voitto-osuuden tuplana aina 200€ saakka. Lue halutessasi lisää Mr Green arvostelustamme tai siirry pelaamaan alta!
Mr Green: siirry sivustolle ja tuplaa voittosi >>

Pelivalintamme:

Brasilia 1-6,5 @1.85

888sport - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.85

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.85

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan