Valioliiga: Brentford - Norwich

Valioliiga | Brentford - Norwich | 17:00 | 6.11.2021
Kohde sulkeutuu: 06.11.2021 17:00
Norwich on kehno joukkue, mutta ei se aivan niin paljon ole Brentfordia perässä, mitä kertoimet väittävät.Valioliigan nousijajoukkueet ovat heikossa kunnossa. Brentfordin alkukausi oli hyvä, mutta viime kierroksilla on tullut tappioita. Norwich on ollut kehno koko kauden.

Brentfordilla on alla kolmen tappion putki. Kaksi ensimmäistä tulivat kovia Chelseaa ja Leicesteriä vastaan, mutta viimeksi putoamisviivan alla oleva Burnley voitti Brentfordin 3-1. Brentford oli Burnleytä vastaan pulassa ensimmäisen jakso. Tauolle mentiin Burnleyn 3-0 -johdossa, ja VAR oli vielä hylännyt yhden Burnleyn maalin paitsiona. Toisella jaksolla Brentfordin kavennus oli pelkkää kosmetiikkaa.

Norwichin kehnoudesta on kerrottu jo pitkin kautta. Siitä tulee tätä menoa kaikkien aikojen huonoin Valioliiga-seura. Kaksi maalitonta tasuria Burnleytä ja Brightonia vastaan Norwich on onnistunut nitkuttamaan, muuten joukkue on hävinnyt jatkuvasti.Norwichin tilanne on jo aika lailla selvä. Manageri Daniel Farke saanee potkut lähitulevaisuudessa, ja eiköhän joukkueen pelastajaksi sitten palkata pelastajista paras Big-Sam Allardyce. Big-Samin tilastot pulassa olevien Valioliigan seurojen kuiville nostamisessa on vertaansa vaikka, vaikka viimeksi West Bromwichin kanssa homma menikin pieleen. Norwichin kanssa kyllä Big-Samillakin olisi tekemistä, ja varsinkin, jos Norwichin seurajohto venyttää managerin vaihtoa vielä pitkälle. Se nyt taitaa jo olla selvää, että vaikka Farken johdolla Norwich oli Championshipissä ykkönen, niin Valioliigassa mikään ei suju.

Norwich on hallinnut viime kausina keskinäisiä matseja


Norwich on sarjapeleissä ollut selvästi Brentfordia edellä. Joukkueet ovat pelanneet Championshipin puolella niin, että viimeisistä viidestä Norwich on voittanut kolme ja kahdesti on pelattu tasan. Brentford voitti viimeksi joulukuussa 2017.

Brentfordin päävalmentaja Thomas Frank on ilmoittanut, että Bryan Mbeumon pitäisi olla nyt pelikunnossa. Burnley-ottelussa hän jo istui vaihtopenkillä. Kristoffer Ajer on vielä pitempään sivussa takareisivamman vuoksi. Myös ainakin Wissa, Sorensen, Raya, Baptiste ja Dasilva ovat sivussa.

Norwichilta Christoph Zimmermann on nilkkaleikkauksen jäljiltä vielä toipilas, ja tuskin Byram sekä Cantwellkaan pelaavat. Gibson on taas pelikelpoinen pelikieltonsa jälkeen.
Teemu Pukki jatkaa kärjessä Josh Sargentin kanssa, mutta heikkoa on Norwivhin tarjoilu kärkeen. Viime kaudella vielä Emi Buendia oli Pukin tutkapari, mutta Norwich päätti sitten myydä Buendian pois. Ja kun Cantwellkin on sivussa, niin kovin heikolta Norwichin hyökkäys vaikuttaa.
Norwichin lainamiehet, Chelseasta tullut Gilmour ja Man Unitedista tullut Williams eivät ole oikein saaneet mitään aikaiseksi.


Brentfordin voittokerroin on hivenen päälle 1.60, ja vaikka Norwich on kehno joukkue, niin ei ero kuitenkaan näin iso ole. Toki joukkueet ovat hivenen muuttuneet viime kaudesta, mutta ei näin paljon. Kauden alla Brentfordin voittokerroin tähän matsiin olisi ollut varmaankin noin 2.20 -tasolla. Betsi on Norwich +0.5, ja kerroin on melkein 2.40.
Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Norwich +0.5 @2.4

Mobilebet - Lue arvostelu

2.4

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.4

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.39

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.38

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.38

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan