Valioliiga: Brighton - Arsenal

Valioliiga: Brighton - Arsenal
Valioliiga | Brighton - Arsenal | 19:30 | 2.10.2021
Kohde sulkeutuu: 02.10.2021 19:30
Arsenal on kolmen voiton putkessa. Brighton on saanut selvästi enemmän pisteitä, mitä peliesitys edellyttäisi. xG-lukemat eivät valehtele.Jokohan Arsenalin surkeus ja tunkkainen alisuorittaminen olisivat oikeasti takanapäin? Joukkue aloitti Valioliigan kolmen tappion putkella, mutta nyt sillä on alla kolmen voiton putki. Ensin se voitti onnettoman Norwichin kotikentällään Emiratesilla niukasti 1-0. Seuraavan voitto oli sarjan toiseksi viimeisen Burnleyn kentällä 1-0. Näistä kahdesta matsista ei vielä kannata innostua, mutta viimeksi Pohjois-Lontoon paikallismatsissa Arsenal pieksi Tottenhamin 3-1. Avausjaksolla Arsenal oli ylivoimainen, mutta siinä saattaa kyllä olla isona tekijänä se, että Tottenham on juuri nyt varjojen mailla.

Brightonin saldo on nyt 4-1-1. Viime kaudella se pelasi hyvin, mutta kun pallo ei mennyt maaliin, niin sarjasijoitus oli häntäpäässä. Tällä kaudella Brighton on sitten saanut oikeastaan peliesityksiään paremmin pisteitä. XPts -lukemissa Brightonilla on melkein kuusi pistettä vähemmän kuin varsinaisessa sarjataulukossa. Ehkä Brighton jossain vaiheessa alkaa pudota omalle paikalleen, joka olisi paremminkin jossain sarjataulukon puolivälin alapuolella.
Viime kierroksella Brighton pelasi vieraissa Crystal Palacen kanssa 1-1, ja siinäkin Brighton sai enemmän kuin ansaitsi. Understatin laskemien xG -lukemien mukaan Brighton hävisi ottelun 0.65 – 1.37.

Brighton on pelannut hyvin kotikentällään jo pitempään. Ainoastaan Manchester City sekä Chelsea ovat vuoden vaihteen jälkeen pitäneet nollan kotikentällään useammin kuin Brighton.

Aubameyangille kaksi maali kolmessa viime liigamatsissa


Adam Webster on varmuudella Brightonin joukkueesta sivussa. Viime matsissa Alzate sekä ex-Arsenal Welbeck joutuivat sivuun kesken matsin, ja ilmeisesti he ovat edelleen toipilaana. Bissouma saattaisi sitten olla pelikunnossa, ja se on plussaa Brightonille. Mwepukin saattaisi pystyä pelaamaan.

Arsenalin Xhaka palasi pelikiellosta kentälle Tottenham-ottelussa, mutta sitten hän loukkasi polvensa niin pahasti, että edessä on kolmen kuukautta sairastuvalla. Lokonga ja Partey pelannevat loppuvuoden keskikentällä.

Se on sanottava plussaa Arsenalin pelistä, että kärki Aubameyang on taas alkanut tekemään maaleja.


Kertoimet otteluun ovat noin 2.90 – 3.25 – 2.50. Lyödään betsi sillä ajatuksella, että Brighton on ylisuorittanut, ja sen on aika tulla alaspäin sarjataulukossa. Arsenal +0 asian handicap saa kertoimeksi noin 1.80. Siitä lapulle, tasurilla lantit saa takaisin.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Arsenal +0 asian handicap @1.79

Betway - Lue arvostelu

1.79

Lunasta Betway bonus: 150€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.76

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.75

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.75

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

1.75

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.75

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.73

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders