Valioliiga: Brighton - Liverpool

Julkaistu: 11.01.2019 22:27


Valioliiga: Brighton - Liverpool
Valioliiga | Brighton - Liverpool | 17:00
Liverpool antoi vikkelälle kolmikolle Salah-Mane-Firmino huilivuoron Wolvesia vastaan viime viikonlopun FA Cup -kierroksella. Firmino ja Salah tulivat viimeiseksi vartiksi kentälle, kun Liverpool oli takaa-ajajana. Nyt olisi sitten Brightonia vastaan kolme nopeaa ja melko tuorejalkaista kärkimiestä varmasti avauksessa.

Poolin olisi hoidettava Brightonin kaltaiset heikommat vastukset, jos se haluaa pitää liigan kärkipaikan. Takavuosina juuri nämä heikompien kohtaamiset, ja varsinkin vieraskentällä, ovat olleet Liverpoolin kompastuskiviä. Tällä kaudella tilanne on toinen. Kloppin Pool on hoitanut heikommat rutiinilla, joukkue ei ole lipsahdellut.

Brightonin kausi on ollut epävarmaa. Kertaalleen se on pelannut viiden voitottoman ottelun putken, ja kertaalleen kolmen voitottoman matsin putken. Silti joukkue on kymmenen pistettä putoamisrajan yläpuolella. Joulun alla Brighton hävisi vieraskentällä Bournemouthille 0-2, ja se oli joukkueelle viides tappio kahdeksaan otteluun. Tämän jälkeen se muutti suuntaansa, ja otti peleistä Arsenalia, Evertonia ja West Hamia vastaan yhteensä viisi pistettä.

Liverpoolilla on poissaoloja puolustuksessa. Lovren, Matip ja Gomez ovat sivussa. Virgilvan Dijkinkin tilanne näytti heikolta, mutta nyt hän ilmeisesti on vahvisettu pelikuntoiseksi.

Vetoväki on laittanut ottelun kertoimet suurin piirtein 10.00 – 5.60 – 1.34. Näistä ei oikein peliä saa. Poolin kerroin on liian pieni, mutta ei sitä vastaan pelaaminenkaan houkuttele. Yli 2.5 maalia saa yli 1.75:n kertoimia, ja niihin voi tarttua. Levänneet Salah, Mane ja Firmino luovat tarpeeksi maalipaikkoja kolmeen kassiin.

Aloita vedonlyönti ilman rekisteröintiä Nopeampi.comissa


Nopeampi.com tarjoaa vedonlyöntiä täysin ilman rekisteröintiä. Sen kuin siirryt sivustolle ja alat pelaamaan! Ei dokumenttien lähetystä, vaan kirjautuminen tapahtuu suoraan pankkitunnuksillasi. Pelaaminen on turvallista ja vaivatonta. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.


Pelivalintamme:

yli 2.5 maalia @1.76

Nopeampi - Lue arvostelu

1.76

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.76

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.75

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.75

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.74

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

1.73

Lunasta jopa 100€ ilmaisvetosi Expektille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan