Valioliiga: Brighton - Manchester City | Cityn mestaruus voiton päässä

Julkaistu: 11.05.2019 17:50


Valioliiga: Brighton - Manchester City |  Cityn mestaruus voiton päässä
Valioliiga | Brighton - Manchester City | 17.00
Unibet Unibet
Valioliigan päätöskierroksen merkittävin ottelu pelataan Etelä-Englannissa, jossa sarjan kärkijoukkueella Manchester Cityllä on mahdollisuus ottaa mestaruus. Se vaatii ainoastaan voiton sarjan 17. sijalta löytyvästä Brightonista.

Brightonin viime kuukausien otteet ovat olleet melko heikkoja, sillä se on yhdeksän ottelun voitottomassa putkessa. Maalinteko on tökkinyt tämän putken aikana pahasti, sillä näissä otteluissa täysosumia on tullut säälittävät kaksi kappaletta.

Viimeisen kuukauden tulokset ovat olleet kuitenkin vähän parempia, sillä edellisestä neljästä ottelusta häviöitä on ainoastaan yksi. Kolme pistettä neljästä ottelusta ei ole huipputulos, mutta näistä kolmessa vierasottelussa Brighton onnistui viemään pisteen sekä Arsenalilta että Wolvesilta ja piti Tottenhamia tiukoilla viimeisille minuuteille asti.

Cityn tilanne päätöskierroksella on sama kuin se on ollut jo useamman kuukauden: voitto on pakko ottaa. Pep Guardiolan miehistön edellinen pistemenetys on tammikuun lopulta, eikä mikään tunnu pysäyttävän Citizensiä.

Cityn ottelut ovat olleet kuitenkin pääasiassa melko tiukkoja tuloksellisesti, sillä suurin osa viime kuukausien voitoista on päättynyt joko 1–0 tai 2–0. Edellinen ottelu Brightonia vastaan FA Cupissa päättyi juuri 0–1, ja samankaltaista tulosta voidaan tästäkin kohtaamisesta odottaa.

Brightonilla ei panosta enää tässä ottelussa ole, mutta kausi olisi varmasti mukava päättää kotiyleisön edessä kunnialla. Panoksettomuus tuonee myös vapautuneisuutta pelaamiseen, kun sarjapaikka ensi kaudeksi varmistui viime viikonloppuna.

Kertoimien perusteella maaliodottamat ovat melko suuret. Jos ottelu noudattaa Cityn viime aikojen kamppailuiden kaavaa, siitä tulee kuitenkin todennäköisesti vähämaalinen. Brighton mitä ilmeisemmin keskittyy lähinnä puolustamiseen, ja City pyrkii murtautumaan maalipaikoille. Johtoon päästessään se tuskin ottaa suuria riskejä, kun panoksena on mestaruus.

Pelivalintamme otteluun on alle 2,5 maalia. 0–1- tai 0–2-tulos vaikuttaa jälleen melko todennäköiseltä, vaikka kertoimissa se ei näykään. Brightonin maali on epätodennäköinen, ja Cityllä tuskin on suurta halua latoa taululle mitään murskalukemia.

VB:n Telegram- palvelu on nyt avoinna!


Veikkausbonusten Telegram- keskusteluryhmä on nyt auki. Liity kasvavaan joukkoon vedonlyönti- ja urheiluihmisiä, niin saat päivittäisiä vihjeitä ja tarjouksia palveluun. Sana on jokaisella vapaa, ja jokaisen näkemystä arvostetaan!

Pelivalintamme:

Alle 2,5 maalia @3.00

888sport - Lue arvostelu

3.00

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

3.00

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

3.00

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

3.00

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.00

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.95

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.95

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.95

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.93

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.90

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan