Valioliiga: Brighton - Tottenham | Tottenham selkeä suosikki!

Julkaistu: 16.04.2018 13:15


Valioliiga: Brighton - Tottenham | Tottenham selkeä suosikki!
Valioliiga | Brighton - Tottenham | 21:45
Mr Green Mr Green
Valioliigassa nähdään tiistaina yksi ottelu, kun Tottenham matkustaa Brightonin vieraaksi. Hienoisen matkan päässä Lontoosta olevan rantakaupungin joukkue ei ole suorittanut kovinkaan vahvalla tasolla viime aikoina ja tulikuuma Tottenham tulee napsimaan helpot pisteet.

Mestarien Liiga paikassa kiinni oleva Tottenham on ollut tällä kaudella erityisen hyvä vieraskentällä, kun joukkue on hakenut 17 ottelusta kymmenen voittoa, iskien 33 maalia. Joukkueen yksi kuumimpia hyökkääjiä oleva Harry Kane on iskenyt tällä kaudella 25 täysosumaa ja jahtaa vielä Liverpoolin Salahia maalikuninkuuden taistelussa.

Tasoero joukkueiden välillä on suuri. Tottenhamin kymppipaikkaa pelaava nerokas pelintekijä Eriksen tulee löytämään varmasti parikin kertaa Kanen tässä ottelussa sillä tavalla, että Brightonin puolustus on helisemässä.

Brighton ei vallan heittopussi ole ollut kotonaan, mutta joukkue on kuitenkin päästänyt 17 ottelussa 24 maalia selkänsä taakse ja emme usko, että Tottenhamia vastaan joukkue tulee onnistumaan.

Tottenham on suosikki voittamaan ottelun, mutta turvaudumme normaalin tasoitusvedon sijaan aasialaiseen tasoitukseen, joka palauttaa panoksen jos Tottenham voittaa vain maalilla.
Mr Green tarjoaa tällä haavaa netin parhaita kertoimia, ennen kaikkea Valioliiga-kohteisiin. Sivusto toimii muutenkin loistavasti ja mikäli rekisteröidyt Mr Greenille uutena asiakkaana nyt, saat myös 2x25€ ilmaisvedot - ilman kierrätysvaatimuksia. Voit tutustua sivustoon ja lunastaa 50€ ilmaisvedot ilman kierrätystä tästä >>Pelivalintamme:

Tottenham -1 AH @1.81

Mr Green - Lue arvostelu

1.81

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan