Championship: Bristol City - Aston Villa

Julkaistu: 28.09.2018 11:45


Championship: Bristol City - Aston Villa
Championship | Bristol City - Aston Villa |
Championshipin keskikastin kamppailussa kohtaa tänään Bristol City ja Aston Villa. Kotijoukkue Bristol on ollut kelpo vireessä tällä kaudella ja varmasti osaltaan tyytyväinen kerättyyn pistesaaliiseen.

Joukkue ylsi todelliseen hurmokseen hetki sitten voitettuaan neljä ottelua putkeen. Kaksi viimeistä ottelua päättyi kuitenkin tappioon kovia West Bromwichia ja Wigania vastaan, joskin Bristol tilastollisesti hallitsi molempia pelejä. West Bromwichia vastaan Bristol oli jo 3-0 tappiolla, mutta pystyi silti väkertämään toisella puoliajalla kaksi osumaa ottelun päättyessä 4-2.

Aston Villa on tällä hetkellä sijalla 13 voitettuaan yhdeksästä ottelusta 3 ja pelattuuan neljä tasapeliä. Kausi on ollut hyvin kaksijakoinen. Kauden alussa ensimmäisistä viidestä ottelusta tuli 3 voittoa ja kaksi tasapeliä. Tämän jälkeen saldo näyttääkin enemmän punaista ja tappioita on alkanut kertymään. Puheet jo Aston Villan valmentajan Steve Brucen potkuista on alkanut käydä ja paine varmasti alkaa kasaantumaan pikkuhiljaa joukkueelle, johon kohdistuu varmasti odotuksia.

Aston Villa ei uudistanut puolustustaan viime kaudesta juurikaan ja se voi koitua heidän ongelmaksi. Puolustuksesta ei löydy nimekkäitä ja liigan parhaimmistoon kuuluvia pakkeja ja kauden edetessä, rasituksen kasaantuessa ja loukkaantumisten tullen heidän rosteri on kapeahko. Vaikka tilastot nyt näyttävät vielä kohtalaiselta sarjataulukossa, on Aston Villalla potentiaali pudota alemmaksi enemmän kuin nousta ylemmäs.

Molemmilta joukkueilta löytyy kuitenkin hyviä hyökkääjiä, mutta puolustus on se asia missä molemmilla joukkueilla on eniten parantamisen varaa. Aston Villan maaleista on vastannut iso joukko pelaajia, eikä yhtä selkeää maalitykkiä ole vielä syntynyt. Bristolilla itävaltalainen A. Weimann on takonut jo viisi osumaa ja hän on myös tänään kentällä iso uhka.

Uskomme, että ottelun ensimmäinen puoliaika on hyvin tarkkaa pelaamista ja ajoittain tylsääkin futista, mutta molempien joukkueiden potentiaali hyökkäyspäässä saa meidät pelaamaan tähän otteluun yli 2,5 maalia.

Pelivalintamme:

Yli 2,5 maalia @1.96

Betsson - Lue arvostelu

1.96

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.96

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.96

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

1.96

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Yobetit - Lue arvostelu

1.91

Yobetit - Hyödynnä 150€ bonus tai 10€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

1.91

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.90

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.90

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan