Championship: Bristol City - Bolton

Julkaistu: 11.01.2019 15:06


Championship: Bristol City - Bolton
Championship | Bristol City - Bolton | 17:00
Englannin Championship palaa lauantaina toden teolla takaisin Cupin pelien jälkeen. Sarjaa on pelattu 26 ottelua ja joukkueiden voimasuhteet ovat hahmottuneet jo melko hyvin. Yksi vedonlyönnillisesti meidän mielestämme mielenkiintoinen ottelu on Bristolin kotiottelu Boltonia vastaan. Bristol ei ole hävinnyt ottelua marraskuun lopun jälkeen ja ovat kivunneet sarjataulukossa viime aikoina kiitettävällä tavalla. Bristol myös yllätti valioliiga-joukkue Huddersfieldin FA Cupissa ja voitti ottelun 1-0.

Bristol pelasi aiemmin tasapelejä muun muassa sarjan kärkipään joukkueita Norwichia ja Derbyä vastaan. Koko kaudella Bristol on ollut hyvä puolustuspäässä ja päästänyt vain 28 maalia. Tämä on sarjassa toiseksi vähiten Middlesbroughn jälkeen.

Bolton on sarjan yksi heikoimpia joukkueita ja ovat vaarassa pudota. Olemme käsitelleet Boltonia aiemminkin vihjeissämme ja varsinkin heidän maalinteko-ongelmiaan. Pääsemme hyödyntämään tilaisuuden, kun markkina on reagoinut Boltonin viime otteluun FA Cupissa. Bolton kohtasi Walsallin ja voitti heidät 5-2. Walsall on League Onen keskikastin joukkue. Ennen tätä ottelua Bolton hävisi Championshipin Hullille jopa 6-0.

Bolton on ollut huonoin maalintekijä koko sarjassa. 26 ottelussa Bolton tehnyt vain 17 maalia. Nollille jääneitä otteluita on siis runsaasti ja nyt kun joukkue takoi viisi maalia viime ottelussa, se näyttä isolle massalle hyvältä ja joukkue olisi mukamas parantunut ja olisi kykenevä myös tässä ottelussa tekemään maalin. Me emme nää asiaa näin, vaan pidämme arviotamme Boltonista ennallaan ja he ovat edelleenkin surkea maalintekojoukkue, varsinkin hyvin puolustavaa Bristolia vastaan.

Vedonlyöntisivustot tarjoavat Boltonille n. 52% todennäköisyyttä, että he jäävät tässä ottelussa ilman maalia. Mielestämme todennäköisyys on jopa suurempi ja siten esim. 888sport kerroin on hyvin houkutteleva.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Bolton alle 0,5 maalia @1.95

Betfair - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.92

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.92

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.92

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.91

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.90

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.90

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.90

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan