Championship: Bristol City - Sheffield Wed

Julkaistu: 07.10.2018 10:27


Championship: Bristol City - Sheffield Wed
Championship | Bristol City - Sheffield Wed | 15:30
Championshipissä pelataan sunnuntaina yksi ottelu, kun Bristol City saa keskikastin kamppailussa vieraakseen Sheffield Wednesdayn. Kotijoukkue Bristol pelaa hieman heikompaa vaihetta ja on viimeisestä neljästä pelistä saanut kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Ennen näitä Bristol otti neljä voittoa putkeen ja oli lähellä top 6 sijoituksia. Nyt kuitenkin Bristol on valahtanut hieman alaspäin ja sijoitus on 12.

Sheffield Wednesday on pelannut suht samanlaisia tuloksia viime aikoina kuin Bristol. Tasapelejä on tullut kahdesta viime ottelusta, joista harmittava 2-2 tulos tuli viimeisessä ottelussa West Bromwichia vastaan. Sheffield Wed johti ottelua pitkään 2-0, mutta West Brom tasoitti ottelun aivan lopussa 86 ja 87. minuutin maaleilla. Tämä onkin mielenkiintoinen, kuinka joukkue on tämän tuloksen käsitellyt. West Bromwich on hyvä joukkue ja tasapeli heitä vastaan on hyvä tulos Sheffieldille, mutta jos on johtanut aivan loppuun sakka kahdella maalilla, voi tasapeli kirpaista, kun voitto oli niin lähellä.

Bristol on näistä joukkueista pelivoimaltaan parempi joukkue ja pääsee pelaamaan kotiyleisönsä edessä. Vedonlyöntimarkkina pitää Bristolia kuitenkin hieman liian suurena suosikkina ja antaa heille voittokertoimeksi vain noin 1,85. Fiksuimmat peli-ideat tulevatkin tässä ottelussa Sheffieldin onnistumisien kautta. Bristolin vire viime aikoina ei ole ollut kummoista ja tasapeli heikohkoa Rotherhamia vastaan ei ollut hyvä merkki joukkueen nykykunnosta.

Emme kuitenkan lähde suinpäin Bristolia vastaan pelaamaan heidän kotikentällään, missä he ovat vahvoja. Lähdemme hakemaan, että kumpikin joukkue tekee maalin. Sheffield Wed on pystynyt tekemään maalin kahdeksassa viimeisessä Championshipin ottelussa ja heillä ei ole tänään merkittäviä loukkaantumisiakaan. Molempien joukkueiden matseissa on tehty kohtuullisen paljon maaleja, joten näemme tähän kohteeseen hyvät todennäköisyydet.

Voita Teemu Selänteen pelipaita nimikirjoituksella!


Pitäisitkö ylläsi Teemu Selänteen nimmarilla varustettua pelipaitaa? Nyt se on tehty äärimmäisen helpoksi, kun Rizk tarjoaa mahdollisuuden voittaa Teemu Selänteen Anaheim Ducks pelipaidan nimikirjoituksella varustettuna. Osallistuminen vaatii vain yhden vedon sinun itse määrittämälläsi panoksella ja kertoimella!

Pelivalintamme:

Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.74

Nordicbet - Lue arvostelu

1.74

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.74

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.74

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

1.73

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.73

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.73

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.73

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.70

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan