Eurooppa-liiga karsinnat: Bröndby - Inter Turku

Julkaistu: 11.07.2019 10:08


Eurooppa-liiga karsinnat: Bröndby - Inter Turku
Eurooppa-liiga karsinnat | Bröndby - Inter Turku | 20:00
Turun Interillä voisi olla hyvä paikka saada ok tulos Eurooppa-liigan karsinnoissa tanskalaista Bröndbyä vastaan. Inter on keskellä sarjakauttaan, ja joukkue on pelannut melko mukavasti. Bröndby taas ei aloita kotimaansa liigaa vielä hetkeen, se taitaa olla vielä ainakin jonkin verran kesäterässä.

Inter on Veikkausliigassa nelosena, ja se on nousussa takavuosien kehnoudesta. Viimeksi Inter voitti kotonaan Lahden 2-0. Joukkueesta on nostettava esille viime vuosina monessa seurassa kiertänyt slovenialainen kärki Filip Valencic. Valencic johtaa Veikkausliigan maalipörssiä ylivoimaisesti, 15 ottelussa hän on tehnyt 12 maalia.
Interillä ei ole loukkaantumisongelmaa, kaikki avainpelaajat ovat terveinä. Lahti-ottelussa Interin päävalmentaja Riveiro toi tuoreita jalkoja kentälle, ja se näkyi pelissä.

Bröndbyllä on uusi päävalmentaja. Aiemmin Tanskan 21-vuotiaitten maajoukkuetta valmentanut Niels Frederiksen on treenannut joukkueen kanssa vasta pari viikkoa. Inter-ottelu on hänelle ensimmäinen virallinen peli Bröndbyn kanssa.
Bröndby ei varmasti ole vielä saanut imettyä Frederiksenin peliajatusta itseensä. Interin tarkkailijat ovat somen puolelle kertoneet, että Bröndby on mennyt nopeasti eeenpäin parin treeniviikon aikana. Nyt taitaa olla Interillä viimeiset mahdollisuudet saada vastaan keskenkuntoinen Bröndby. Senkin Interin scouttipuoli on saanut selville, etä nyky-Bröndby pelaa vahvaa hyökkäyspeliä.

Vetomarkkinoilla Bröndbyn voittokerroin on vain noin 1.20, ja se taitaa olla hieman liian vähän. Toki Bröndby on selvästi Interiä parempi joukkue, mutta tässä vaiheessa kautta eron täytyy olla pienempi. Inter +2 asian handicap saa noin 1.70 kertoimia, ja kyllähän sitä voi pelata.

Pelivalintamme:

Inter +2 asian handicap @1.75

Nopeampi - Lue arvostelu

1.75

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.73

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.71

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.71

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.71

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.71

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan