NBA: Brooklyn Nets - Chicago Bulls | Markkaselle tiedossa lisää vastuuta!

Julkaistu: 08.02.2019 17:40


NBA: Brooklyn Nets - Chicago Bulls | Markkaselle tiedossa lisää vastuuta!
NBA | Brooklyn Nets - Chicago Bulls | 02:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Nopeampi.com
Katso tämä ja kaikki muut NBA-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita NBA live streameistä NBA Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Nopeampi.comin sivustolle tästä.

Lauri Markkasen Chicago Bulls oli aktiivinen viimeisinä treidipäivinä ja Bobby Portis sekä Jabari Parker saivat lähteä. Tilalle tuli nuori Otto Porter Jr Washington Wizardsista. Molemmat Bullsista lähteneet pelaajat ovat suhteellisen hyviä pelaajia ja vielä myöskin nuoria 23 vuotiaita, mutta eivät ehkä sopineet Bullsiin niin hyvin. Jabari Parkerin tilanne oli vielä kovin eriskummallinen ja hänen uransa on mennyt pahaan alamäkeen viimeisenä parina vuotena. Portis on ollut viime aikoina hyvässä vedossa ja heittänyt hyvin kolmosia, mutta nyt tämä vastuu minkä nämä miehet jättävät, siirtyy muille pelaajille ja varsinkin Lauri Markkaselle.

Markkanen on isossa roolissa jo valmiiksi Bullsissa, mutta nyt hänen taakkansa lisääntyy varmasti. Markkasta on hieman jopa kritisoitukin siitä, että hän ei ole ollut röyhkeämpi ja vaatinut itselleen enemmän vastuuta, mutta nöyränä suomalaisena pelannut kuin joukkuepelaajan kuuluukin. Nyt kuin Portis siirtyy pois, Lauri tulee varmasti pelaamaan enemmän minuutteja. Portis oli Laurin pelipaikalla juuri seuraava ja hyvän tasoisena pelaaja pelasikin n. 25 minuuttia per ottelu.

Tämän illan vastustaja Brooklyn Nets on ollut kovassa iskussa ja lähtee isona suosikkina otteluun. Brooklyn on kuudentena idässä ja menossa playoffeihin ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2015. Joukkueet kohtasivat viimeksi hiljattain tammikuun lopussa, jolloin Brooklyn oli parempi 5 pisteen erolla. Tuolloin Lauri Markkanen tilastoi hurjat 18 pistettä ja jopa 19 levypalloa. Markkaselle kertyi tuossa ottelussa tasan 30 minuuttia, mutta nyt hän pelaa varmastikin hieman enemmän. Lauri on ollut viime otteluissa liekeissä ja pussittanut kahdessa viime ottelussaan molemmissa 30 pistettä.Otto Porter Jr tuskin pelaa vielä kovinkaan paljoa, sillä hän tapaa joukkueen ensimmäistä kertaa vasta nyt New Yorkissa eikä hänellä ole yksiäkään harjoituksia alla uuden joukkueen ja uuden valmennuksen kanssa. Hän saattaa olla penkillä mukana ottelussa ja pelata kymmenisen minuuttia ja ottaa muutaman heiton, mutta lähinnä hänen tehtävänsä varmasti on tutustua uusiin joukkuekavereihinsa. Laurille kasaantuu tässä ottelussa hyökkäyspään vastuuta todella paljon. Laurille pelataan varmasti kolmen pisteen heittopaikkoja useita, joista hän onkin pussittanut tällä kaudella pallot sisään lähes 39% tarkkuudella. Laurin pisteiden keskiarvo on tällä kaudella 17,9 ja lähdemmekin pelaamaan vedonlyönnissä Laurin pisteitä tähän otteluun.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Lauri Markkanen yli 20,5 pistettä @1.87

Betway - Lue arvostelu

1.87

Lunasta Betway bonus: 100€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

1.85

Lunasta jopa 100€ ilmaisvetosi Expektille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.80

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.80

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.80

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.80

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan