NBA: Brooklyn Nets - Cleveland Cavaliers

NBA | Brooklyn Nets - Cleveland Cavaliers | 02:30 | 18.11.2021
Kohde sulkeutuu: 18.11.2021 02:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso kaikki NBA ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Unibet näyttää kaikki NBA kauden 2020-2021 ottelut suorina lähetyksinä. Lue lisää NBA live stream sivultamme tai siirry katsomaan otteluita Unibetin sivustolle suoraan tästä.

Cleveland Cavaliers on täysin rampa. Ykkösaloitusviisikosta sivussa on neljä pelaajaa.Cleveland Cavaliers pelaa vierasottelun Brooklynissä Netsiä vastaan, ja nyt Cavs on pelissä heikolla joukkueella. Clevelandille on iskenyt todella tukala loukkaantumistilanne.
Lauri Markkanen ja Kevin Love ovat olleet koronan vuoksi sivussa parisen viikkoa. Kumpikaan ei ole vielä pelikuntoinen, vaan heidän on saatava hetki vielä treenata. Viime ottelussa ainakin Markkanen oli jo penkin päässä maski naamalla. Ilmeisesti sekä Markkanen että Love ovat oikeasti olleet koronapotilaita, kun pitää vielä saada pelivire takaisin. Jos kaksikko olisi vain itsekseen treenaillut karanteenissa, niin eivätköhän se olisi jo mukana.

Viime matsissa Cavaliersin erinomainen rookie Evan Mobley loukkasi kyynärpäänsä ja huilia tulee pari viikkoa. Sentteri Jarrett Allen oli viimeksi sairaana, ja nyt näyttää siltä, että sairasloma jatkuu. Cleveland joutuu pelaamaan Brooklynissä ilman ainuttakaan ykkösryhmän pitkää pelaajaa. Tämän lisäksi vielä alkukauden paras pistemies Collin Sexton on pitkään sairastuvalla.

Tähän saakka Cleveland on puolustanut hyvin, mutta joukkueen dynamiikka on varmasti palasina, kun pitkät pelaajat puuttuvat. Brooklyn Nets on koko NBA:n paras joukkue paiskomaan kolmosia, onnistumisprosentti on 39.3. Cavaliers on antanut liigan kolmanneksi vähiten kolmosia. Tässä voisi olla hyvä taistelupari. Pitkien miesten puutteessa Clevelandin viisikko on sitten varmasti jatkuvasti lyhyt, hyvin liikkuva ja aggressiivinen.

Brooklynille tasoitusbetsi


Viime kierroksella Cavaliers hävisi kotonaan Boston Celticsille kuudella pisteellä. Allen oli jo ottelusta sivussa, ja Mobleyn vammakin alkoi näkyä. Hän ei tehnyt 11 pelitilanneheitolla ainuttakaan koria. Ricky Rubio piti joukkuetta mukana pelissä, mutta homma oli liian suuri.

Brooklyn hävisi viimeksi kotonaan Golden Statelle 18 pisteellä. Kaiken kaikkiaan se on kauden aikana voittanut yhden enemmän kuin Cleveland. Ennen kautta Brooklyn rankattiin useimmiten NBA:n Idän konferenssin ykköseksi, mutta Kyrie Irvingin koronarokotuskiukuttelut ovat muuttaneet tilannetta.
Brooklynilläkin on jokunen poissaolo. Irving toki on sivussa, mutta myös Harris, Millsap ja Claxton ovat nyt poissa pelistä.


Tasoitus otteluun on 10.5 pistettä, mutta Clevelandin nykyisessä loukkaantumistilanteesa Brooklynille voi painaa pienen betsin. Cavsin kolmesta tornista ei ole nyt mitään jäljellä. Yksikään joukkue ei pysty puolustamaan Brooklynin Durantia ja jos vielä Hardenilla sattuisi olemaan heittopäivä, niin tämä matsi voi repsahtaa rumastikin. Tällaisilla jaoilla Brooklynin Blake Griffinkin saattaa pelata kauden parhaansa.Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Brooklyn Nets -10.5 @1.91

Mobilebet - Lue arvostelu

1.91

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.91

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.9

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.9

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.89

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders